Bu akşam eve dönerken karanlık, eski bir köy yolundan geçtim. Her zaman kullanmasam da bildiğim bir yoldur. Sağa dönmek için sinyalimi verdim, karşıdan gelen araçlar bekliyordu, sağdan da bir kamyonet geliyordu; yani yol müsaitti. Attım vitesi ikiye virajın tam içerisindeyken kamyonetin yanında hemen bir motorlu peydah oldu. Yol bozuk olduğu için biraz geniş almıştım ama o motorcu da sollanmayacak yerde araç solluyor,yolun ortasından gidiyordu. Son anda fark edip direksyionu biraz daha kırdım ve araba vbirajın içine gitti ama yol tam viraj değil; kavşak, yolun dışına çıkmadım, sadece araç biraz gezmiş oldu. Orya gelen kadar da zaten kaldırımdan gidenleri, kırmızı ışıkta geçenleri, arabalarının yanından, arkasından geçenleri çok gördüm. Lisanslı bir bisiklet sporcusu ( http://www.bisikletyolu.com ) ve motosiklet de seven birisi olarak bu tür kask takmayan, trafik kurallarını çiğneyen, trafikte terör estiren motorculardan nefret ediyorum. Düzenleyen : tahrikk
Kaçının var ki onun olsun? 18 yaşından büyük olduğundan bile şüpheliyim ki karanlıkta hiçbir şey göremedim. Arkamda araba olmasa durup kalayı basacaktım ya o da olmadı.