Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Nedir Bu Motorculardan Çektiğimiz?

'Sohbet-2' forumunda tahrikk tarafından 4 Mart 2011 tarihinde açılan konu

1. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu akşam eve dönerken karanlık, eski bir köy yolundan geçtim. Her zaman kullanmasam da bildiğim bir yoldur. Sağa dönmek için sinyalimi verdim, karşıdan gelen araçlar bekliyordu, sağdan da bir kamyonet geliyordu; yani yol müsaitti. Attım vitesi ikiye virajın tam içerisindeyken kamyonetin yanında hemen bir motorlu peydah oldu. Yol bozuk olduğu için biraz geniş almıştım ama o motorcu da sollanmayacak yerde araç solluyor,yolun ortasından gidiyordu. Son anda fark edip direksyionu biraz daha kırdım ve araba vbirajın içine gitti ama yol tam viraj değil; kavşak, yolun dışına çıkmadım, sadece araç biraz gezmiş oldu. Orya gelen kadar da zaten kaldırımdan gidenleri, kırmızı ışıkta geçenleri, arabalarının yanından, arkasından geçenleri çok gördüm. Lisanslı bir bisiklet sporcusu ( http://www.bisikletyolu.com ) ve motosiklet de seven birisi olarak bu tür kask takmayan, trafik kurallarını çiğneyen, trafikte terör estiren motorculardan nefret ediyorum.

Düzenleyen : tahrikk

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ehliyeti Bile Yoktur

3. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kaçının var ki onun olsun? 18 yaşından büyük olduğundan bile şüpheliyim ki karanlıkta hiçbir şey göremedim. Arkamda araba olmasa durup kalayı basacaktım ya o da olmadı.

Bu Sayfayı Paylaş