Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Neden Hep Sorun Hep Sorun ?

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 21 Aralık 2012 tarihinde açılan konu

1. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhaba Arkadaslar , Forumda Son Zamanlarda Sorun Sorun Basliklarindan Ciddi Derecede SIkIlmaya basladimki cogunlukta boyle dusunuyordur..

Ya anlayamiyorum hep sorun hep sorun bu arabanin hicmi guzel yani yoktur ..
    Yada neden kimsenin aracai az yakmaz hep fazla yakar.

Kimse iyi yonlerini yazmiyor , yok.orasi terledi yok tekerden ses geldi yok o oldu bu oldu baska bisey yok ..

HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sıkılmaya başlayan o çoğunluğun içindeyim. Konu başlıklarıylala konu içeriği çok uyumsuz oluyor.

3. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Ben aracımdan çok memnunum bunu her fırsatta dile getiriyorum,ama şöyle bir söz varya( dert adamı söyletir)diye sorunu olanlar bu yüzden yakınıyorlar sanırım.

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Oylede , O kadar guzel seyin yaninda hic bahsesilmiyor . Hep kotu hep kotu.. Yakinda Teker donse konu acilacak.

Birde araclardan beklentiler cok. B sinifi c sinifi araclarin mercedes s klasse gibi olmasi bekleniyor

HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi

5. -OmeR-

-OmeR- Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    50
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk Şahin
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    konuyla alakası pek olmayacak ama gece saat 11:30 12:30 gibi foruma giremedim sürüm güncellemesi falan mı vardı ?

6. canosozu

canosozu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar benim bi sorunum var ve bende bi konu acmak istiyorum nasil acabilirim yardimci olurmsunuz

7. isa

isa Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    490
    Ad Soyad:
    İSA K.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    işte bu da güzel :) adım isa istanbulda ikamet ediyorum yaşım 32 evliyim bir kızım var ya siz _? tanışsak diyorum önce

Ersin bunu beğendi.
  8. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Konu başlığı ve konu içeriğinin birbirini tutmaması konusunda evet bende şikayetçiyim bu olay bence bilinçli yapılıyor insanları konu başlığından etkilenip meraklanıp hemen tıklasınlar diye bu yol seçiliyor.Bunu yapanlarda tabiki amacına ulaşıyor toplum olarak ilginç şeylere merakımız fazla.

Hep sorun hep sorun; konusuna gelince ersin mercedes te arabamı yahu benim getz in yanında :) Maşşalah maşşallah :) Çok şükür ufak tefek şeyler dışında arabamdan memnunum o ufak tefek şeyleride burada paylaşmaya değmeyecek şeyler.

Not:Forum bir çok konuda üyelerine gerçekten güzel şeyler kazandırıyor,sorunlaranı çözüm oluyor buda forumu kullanan üyelerimizin konular hakkında bilgi,tecrübe ve deneyimi sayesinde.
    Ama bazı üyelerimiz burayı yetkili servis,teknik servis gibi görüp kullanılacağını sanıyor sorunda asıl burdan çıkıyor bence.

Saygılar.

9. ahmet4646

ahmet4646 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    38
    Ad Soyad:
    Ahmet Gençay
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  10. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu konu başlığı güzel olmuş Ersin...

Benim aracımım en güzel ve sevdiğim tarafı gaza bastığımda her zaman olumlu tepkiler vermesi. Hatta o kadar alıştım ki test yaptığım her araçta aynı şeyi arar oldum.

Yakıtından da gayey memnunum. Şehir içi 6.3 falandı en son ölçümüm. Bu performanstaki bir araç için gayet iyi bence...

Masraf çıkarmıyor veya cıkarsa da cep yakmıyor. Bence 20 bin civarında alınacak en iyi araba...

Samsung Note II Cihazımdan gönderildi...

11. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    bence de oyle :). ama araclardan memnun olunan konularda ilgi cekmiyor gibi...

Samsung GALAXY ACE cihazımdan tapatalk 2 ile gönderildi

12. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    İnsanlar hazıra alışmış durumda.Çoğu sorunun forumda cevabı zaten mevcut ama zahmet edip araştırmak yerine konu açıyor.Ve bunu yapanların sürekli aynı kişiler olmasıda ekstrası..Arabanda sorun olabilir buna kimse birşey demez ama senin arabanda sorun var diye Hyundai'yi kötülemek de nasıl bir mantık onu da bilemiyorum.

13. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    çok şükür şimdiye kadar sorun çıkarmadı :) çok ta iyi gidiyor kerata :) aksesuar seçimi filan sıkıntı oluyor birtek :) ufaktan modlamaya başladık tek sorunumuz bu arabayla :)

14. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    beni sıkan şey sürekli çok yakıyor muhabbeti. biri istanbulda köprü trafiğinde kullanıyor x tl yakıyor diğeri anadoluda trafik olmayan yerde ben y tl yakıyorum diyor, sonra vay benim arabam çok yakıyor yok şöyle yok böyle. babam kullanırken benim aracım da az yakıyor benim kullanmama göre. fabrika verisine bakarsın, kendi şartlarını kendince hesaplayıp üstüne koyarsın aşağı yukarı bi rakam bulursun. çok yakıyor diye şikayet eden gidip spring alsın. babamın var çok da az yakıyor hele ki gaza basmazsan.

15. joy_ride

joy_ride Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,470
    Ad Soyad:
    Murat GÜRBÜZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yok abi elektrikli bisiklet alsınlar :D

16. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    1: Yeni Üye Direk Arızam Var Selam Sabah Merhaba Yok Kuralları Okumak Hiç Yok
    2: Mesela Vandaki Kardeşimiz 5 Litre Yaktı İstanbuldaki 7 Litre Vay Aracım Arızalı
    3: Üye Profilleri Güncellenmedi Yaptırım Yok Vay Benim Yaşım Şu Hitap Değiştir Profilde Yaş Yok Vay Aracımda Şu Var Profilde Araç Bilgisi Yok
    4: Hep Sorun Hep Arıza Ampul Değiştirmek Bile Buyutuluyor Hep Kötuleme Direk Hyundai Sorunlu
    5: Konu Başlıklarına Gelirsek Alakasız
    6: Arama Motorunu Kullanmak Yok Deyim Yerinde İse Elma Piş Ağzıma Düş

Kendimden Örnek Verirsem Sene 2004 De Banka Kredisi İle Sıfır Araç Aldım Hala Kullanmaktayım Bakımları Haricinde Kayda Değer Sorun Yaşamadım Zaten Konuları Vardı Başka Sitelerden De Araştırdım Çok Güzel Dostluklar Kurdum Aracım Sayesinde ...

17. Torkır17

Torkır17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    257
    Ad Soyad:
    Ömer TÜRKER
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Yol şartları, girdiğimiz köy yolları, tarlalarda çıkan sorunlar haricinde aracımızda hiç olumsuz tepki GÖRMEDİM :D
    Babamdan çok ben bakıyorum, çoğu şeyi babama anlatıyorum. Gerektiğinde Hak veriyor. Keyifli sohbetler oluyor :cool:
    Şu ana kadar Ön tampon sorunu haricinde Arka tamponda sürtmelerden dolayı boya aşınması var. Ama çok mu önemli değil :D

18. cenk_33

cenk_33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    cenk karacakaraoğulları
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Başka başlıklardada önceden yazdığım gibi aracımı alalı yaklaşık 45 gün falan oldu..Ve hayatımda ilkkez dizel araç kullanıyorum..

Dizel tutkum demeyeyim ama Hyundai ERA tutkum bundan 2 yıl kadar önce başladı..Kardeşim memlekette Konya da ben Mersindeyim ve senede 15-20 gün kadar görüşebiliyoruz..2 yıl önce memlekete gittiğimde kardeşimin almış olduğu 2007 Dizel Era ya binmiştim..Gerek yolcu koltuğunda giderken gereksede kendim kullandığımda arabanın şahlanmasına,ataklığına,gaza dokunur dokunmaz sürücüyü koltuğa yapıştırmasına,ışıklarda diğer araçlarla birlikte hareket ettiğinde aracın fırlayıp gitmesine kelimenin tek manasıyla hayran kalmıştım..

O gün bugündür aklımda hep ve sadece Dizel era almak vardı..Koşulların gelişimiydi,nasipti vs derken Allah nasip etti ve 45 gün kadar önce 2008 Dizel ERA mı aldım ve biniyorum..45 gündür kardeşime telefonda anlattığım tek şey (Benim araç 2008 model olduğu halde neden senin 2007 de ki gibi gaza dokunur dokunmaz şahlanıp beni koltuğa çivilemiyor? Neden seninkinde aldığım o şahlanma,fırlama hissini bunda bulamadım? Soruları...)

Çocuk kafayı yiyecek sorularımdan :) Nerdeyse kalkıp buraya gelecekti benim arabayı test etmek için derken dün burada forumda dolaşırken bir başlık gördüm ( Başlığı tam hatırlayamıyorum ama 2006-2007 model eraların turboların barlarının 2200 bar olduğu Hyundainin daha sonradan aldığı bir karar ile sonraki model araçların turbolarını 2000 bara indirdiğini,bunun da o benim bahsetmiş olduğum tadına doyum olmayan ataklığın,şahlanışın vb..sona ermiş olması vb..ile ilgili bir başlıktı)

Velhasılı kelam sözü yine çok uzattım dün o başlığı okuduktan sonra içim okadar rahatladı ki anlatamam :) Meğerbenim düldülde sorun falan yokmuş,tabi bunu hemen kardeşime anlattım..Keşke Hyundai turbolarda böyle bir değişikliğe gitmeseydi de gaza dokunur dokunmaz insanı koltuğa geri çivileme ataklık devam etseydi (Bunu 2006-2007 model Era kullanmamış bir sürücüye bu şekilde kelimelerle ve cümlelerle anlatmak inanın imkansız bir şey,yaşamak gerekir!) ama era emsallerine göre sunduğu konfor,rahatlık,performans,fiyat vb..hususlarla her açıdan fersah fersah önde yine de..Bu başlığı okuyacak gerek forum üyeleri gerekse de misafir arkadaşlar kızmasınlar lütfen ama bu fiyatlar aralığında ve DİZEL (19.000 TL/25.000 TL aralığında) 2006-2011 model ve bu özelliklere sahip başka hangi aracı alacaksın? (Clio mu? Fabia mı? Albea mı? vb)

Allah şükür ve (Şeytan kulağına kurşun) ben aracımdan memnunum arkadaş.. Ve herkese de tavsiye ediyorum..

19. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    valla ben en son 1 ay önce üst kapak contasını değiştirip taşlama yaptırdım ve masraf 300 lirayı bile bulmadı.. Araç 7-8 yıldır bende.. Yaptığım tek yüksek tutardaki masraf bu oldu onu diyebilirim :)

20. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    bir de şu hosuma gidiyor ki erayla kiyaslanan arabalarin eradan kat kat ustun teknolojideki arabalar olmasi... motor konusunda daha iyisi var mi bilmiyorum ...

Samsung GALAXY ACE cihazımdan tapatalk 2 ile gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş