Herkese merhaba geçen hafta bende 1.4 benzinli style otomatik vites araç alarak aranıza katıldım. aracı teslim almadan önce serviste necvox dvn-a 1112 modeli cihaz takıldı cihazdan ve araçtan genel olarak memnunum fakat bi konuda yardıma ihtiyacım var. Usb bellekten şarkı dinlerken bazı şarkılarda ya da bazı zamanlarda gerek direksiyondaki gerekse cihazın ekranındaki ileri geri tuşları düzgün çalışmıyor yani önceki ya da sonraki şarkıya geçiş yapamıyorum sadece aynı şarkıyı tekrar başa alıyor. Tekrar modu nu kapattım olmadı yeni bir usb bellek aldım olmadı farklı şarkılar yükledim yine olmadı. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. saygılarımla iyi günler
Benim arabada da ara sıra video da yapıyor. Her aç kapada tekrar yüklüyor. Anladığım kadarıyla tam yükleme yapmadan bu sıkıntı oluyor.
Aracınız hayırlı olsun , aramıza hoş geldiniz , orijinal olmayan şeyler montajdan sonra sorun çıkartabiliyor , servis yaptıysa tekrar götür ,cihaz değişimine kadar yolu olur.
teşekkür ederim ilginize arada sırada Malesef Müzik Durduruldu diye bi yazı çıkıyordu ekrana ve orada kalıyordu bugün Necvox un müşteri hizmetlerini aradım yeni bir yazılım gönderelim size dediler biraz önce yükledim yazılımı tuşlarda bi değişiklik yok inşallah diğer sorun çözülmüştür. merak ettiğim diğer bir konu ise bu araçlarda çakmak olmuyor galiba ama çakmaklık yerinde herhangi bir kapak falan da mı olmuyor ..? bu şekilde görüntü hiç hoş değil
Hocam çakmaktan sigara çakmağını kastediyorsanız , ( yuva ) var da çakmak soketi yoksa siz alıp takabilirsiniz ayrıca aracı ikinci el mi aldınız normalde çakmağın olması lazım , bu söylediklerim Hyundai ve i20 serisi için geçerli ama oğlum Renault Symbol 2015 kullanıyor ( şirket aracı) onda evet çakmak yuvası var ve üstünde plastik tapa var sadece enerji çıkışı olarak kullanılıyormuş.