Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

necvox DVD için yazılım güncelleme?

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda murtezasahin tarafından 10 Mayıs 2013 tarihinde açılan konu

1. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    bu necvox DVD ile ilgili birkaç sıkıntım var.
    birincisi radyo dinlerken bazen direksiyondaki CH+ tuşu işlemiyor. inceledim. setup tan direksiyon tuşlarını kodlamaya girdim CH+ için değer 17 olarak kaydedilmiş ben bastığımda 12 gösteriyor bu nedenle (aradaki fark 5 ten fazla olduğu için) işlemiyor. CH+ ya bastığımda değeri 12 iken kaydediyorum sabah arabayı çalıştırdığımda tekrar 17 olarak eski haline geldiğini görüyorum.
    bu nedenle her sabah ayar yapmam gerekiyor.
    aynı şekilde Bloutooth acma ve kapama tuşlarını tanımlıyorum ama sabah arabayı her çalıştırdığımda tekrar kaydetmem gerekiyor.
    sabah teybi açtığımda ses çok fazla açık olarak geliyor. sabah sabah hoplatıyor adamı :))

bu nedenlerle yazılımı güncellemek ve / ve ya bu sorunları düzeltmek istiyorum. bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

bu arada teyip kapalı iken kumandadan 0 0 0 0 enter ( 4 kere sıfıra basıp sonra enter tuşuna basınca) yapınca bir menü geliyor oradan da birşey yapamadım. sadece RDS fonksiyonum kapalıydı onu açabildim.

2. mugam78

mugam78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    muammer akbulut
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    sadece direksiyon kumandası için yardımcı olayım direksiyon ayarları olan bölümde mod ayarlarından cıkıyon ve bütün tuşları kendin tanıtıyorsun ve kaydediyorsun ve hiç değişmiyor en azından bende öyle fonksiyona tıklıyon sonra direksiyondan o tuşa 3 sny basılı tutuyon kaydediyor bunu yapmadan önce fonksiyonu seciyon ve ekranın üst kısmında başla yazıyordu gali ba sıyon ve üç saniye tuşa basılıtutuyın direksiyondan ve kaydedildi yazısı geliyor butun tuşları bu sekilde kaydediyon oluyor ve değişmiyor

murtezasahin bunu beğendi.
  3. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Onu da denedim ama o da olmadı moda bastığında bütün tuşlar tanımsız olarak geliyor. tekrar tanımlıyorum ama olmuyor. çözemedim gitti.

4. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    her sabah tekrar tanıtma işinden iyice sıkıldım. eğer bluetooth tuşlarını tanıtmazsam kullanamıyorum. bu çok saçma. bunun bir fabrika ayarı olmalı. neziroğluna taktırmıştım navigasyonu. bir klavuz verdiler ama. o klavuz toplam 10 sayfa bişey. içinde de adam gibi bir bilgiyok ve ayrıca takılan DVD nın modelini de içermiyor içindeki bilgiler.

yok mu bir bilen.

5. uqur1987

uqur1987 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Uğur Çınar
    teyp artı sı ters bağlanmıs olabilir her sabah teyp resetliyorsa elektriğin ters bağlanmasındandır teyp ne zaman bağlandı acaba sorun bağlandığından ber varmı acaba ? :D

6. salih_karali

salih_karali Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    563
    Ad Soyad:
    salih karali
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Teyp in iki tane arti kablosu vardir biri drek elektrik otekisi kontak tan buyuk ihtimal sizinkisi ters bağlantı yapılmış tir kaydetiginiz radyo kanalları da siliniyorsa

7. kankiii

kankiii Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    99
    Ad Soyad:
    oğuzhan
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    aynı cihazdan bende kullanıyorum yazılım güncellemesi için çoook araştırma yaptım ancak bulamadım
    ancak sana şunu söyleyebilirim bu cihazın soğuk havalara karşı bir hassasiyeti var. şöyleki ekranı açık çalışır bir vaziyette kontağı kapattığım zaman normal şartlarda tekrar kontağı açtığımda cihazın kaldığı yerden devam etmesi gerekirken soğuk havaya maruz kalmışsa cihaz elle açma düğmesine basarak çalıştırıyorum o zamanda bazı ayarlar bozulmuş oluyor mesela navigasyon ekranındayken sd karttan yada flash tan müzik dinleme ayarı bozulmuş oluyor bu durum sadece soğuk havalarda oluyor buna özellikle dikkat ettim ve denedim ve hemde çok defa denedim ben aracımı geceleri garaja bıraktığımda hiç sorun yaşamazken dışarda kaldığında bu sorunu hep yaşadım eğer cihaz birkere soğua maruz kalmışssa sonradan ortamın ısınması farkettirmiyor cihazı elinle açıp ayarlarını baştan yapacaksın

8. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    bağlandığından beri böyle
    ancak bağlandığında gps tuşu, bluetooth açma ve kapama tuşları kayıt edilmemişti yani 0 olarak gösteriyordu.
    ben bu tuşları kaydediyorum. sonra sabah arabayı çalıştırdığımda tekrar 0 (sıfır) olarak gözüküyor ve çalışmıyor.

9. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    radyo kanallarında sorun yok nasıl kaydedersem öyle kalıyor. sadece akü kutup başı sökülürse sıfırlanıyor.

10. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    takılalı çok olmadı bu nedenle de çok soğuk hava ile karşılaşmadı cihaz. ama ben de soğuk havada buna özellikle dikkat ederim.

yazılım konusuna gelince: ben de inceledim bulamadım .
    keşke şöyle güzel bir yazılım bulsak da ağız tadıyla kullansak şu cihazları.

11. uqur1987

uqur1987 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Uğur Çınar
    her açtığınızda sıfırlıyorsa elektrik ters bağlanmış düzelltirin sorununz biter bi de ters bağlandığının anlaşılması nın basit yolu dinlediğiniz şarkıyı her açtığınızda sıfır dan başlıyorsa buda ters bağlantılır

Bu Sayfayı Paylaş