Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

NE YAPMALIYIM?

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda BARISBARISBARIS tarafından 5 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. BARISBARISBARIS

BARISBARISBARIS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba, 2010 ocak ayının onunda metalik kırmızı 1,25 team arabamı teslim alacağım. Arabayı (metalik kırmızı renklisini) çıplak gözlehiç görmedim.Bayideki satış görevlisi arkadaş opak kırmızı çok daha güzel diye ısrar ettiği halde metalik kırmızı seçtiğime pişman olur muyum? Park sensörü de istedim. Sis farı çok önemli mi? Arabayı teslim alırken nelere dikkat etmeliyim?Sizce metalik kırmızı mı yoksa opak kırmızı mı bu arabaya daha çok yakışıyor? 600,00.-TLye full kasko yaptı bayideki aksigorta elemanı. Bu bedel uygun mu? Çok az zamanım kaldı.Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

2. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    aramıza hoşgeldiniz.

bence metalik renk her zaman opaktan iyi görünür. parlak ve canlı durur. güneşli bir günde gözler üstünde olur. bence metalik seçtiğiniz için pişman olmazsınız. birçok marka ekstra ücretle satıyor metalik boyayı. sis farı bence görüntü olarak aracın daha güzel görünmesini sağlıyor yoksa benim aracımda var ama kullandığım söylenemez. park sensörü faydalı bir özellik. kasko fiyatı hakkında bilgim yok o yüzden yorum yapamayacağım.

3. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Kasko fiyatın çok iyi. Ben Ergo İsviçre den 780 TL ye yaptırdım. Hem de indirimli fiyat bu...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley16.gif

4. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok

Bu Sayfayı Paylaş