Hyundai, 2013 yılına hızlı bir giriş yaparak tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Hyundai'nin yeni nesil teknolojili çevre dostu elektrikli otomobiller kuşağına dahil olan "HCD-14' konsepti, aynı zamada global anlamda lüks segmente hızlı bir yanıt olarak dikkat çekiyor. Kendi lüks bakış açısını Amerika gibi ciddi bir pazarda gözler önüne seren Hyundai, aynı zamanda diğer pazarlarda da etkili olacak modeller için iyi bir zemin hazırlamış oldu.
ben bu arabadan alırsam ki imkansız ancak var sayalım ki aldım belime iki tane tabanca takar yanında yatarım...
Arka kapıyı tutan menteşelerin nerede olduğu merak konusu. arka çamurlukta menteşe olacağını pek düşünemiyorum. Her marka için söylüyorum konsept araçlar hep abartılı oluyor. Konu seri üretime gelince aynısını yapmıyorlar, ayrıntılarda birçok değişiklik (normalleştirme) yapılıyor. Ayrıca daha önce Ford'un yeni B serisi araçları için , direksiz arabamı olur, yandan alacağı darbeler açısından güvenli değil diyenlere duyurulur... Hyundai de direksiz yapmış
arka kapıda tekerin hemen üstünde yarım ay şeklinde sanki içeri doğru haraket eden bir parça var kapıyı tutan o olmalı
Uretime gecmeyecek bir arabayi nasil alacaksiniz konsept bu fuarda gostermelik , sekil olsun , dikkat ceksin diye bi tane uretilir. O kadar devamida gelmez HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yada kapi yaninina yaklasildiginda kendi kendine aciliyor olabilirmi? fikir yurutuyoruz, boyle aractan hersey beklenir