Arkadaşlar merhaba , bir talihsizlik sonucu aracımın sol ön Çamurluğunu çarptım. Sizce ne kaç paraya hallolur. Bir de aracımın kaskosu var . Acaba kaskoyu bozsam mı?
Geçmiş olsun Allah buyugunden muhafaza etsin. Eger iyi bir kaportacin varsa fiyat al ona gore dusun ama kesin emin olmadigin bir usta yoksa aracinin rengini tutturamayabilirler, eger serviste yaptirayim diyorsan zaten mecbur kaskodan yaptiracaksin cunku servis o tamire kesin kasko farkindan fazla fiyat cikartir. Birde on kaput acikmi yoksa sistimi? Farda cizik varmi?
tamponda birşey yok haliyle sadece çamurluk düzeltilicek daha çok işçilik odaklı bir hasar fiyat değişkenlik gosterebilir kişiyegore
Teşekkür ederim hocam. Birkaç ustayla konuşacağım ama rengini tutturabilirler mi ondan şüpheliyim. Servise gitsem mecbur kaskodan yaptıracağım ama durduk yerde hasar kaydı olacak. Ön kaputta birşey yok. Çamurluk yerinden oynadı biraz ondan öyle gözüküyor .
Iyi bir kaportaci o camurlugu aynen yerine otutturur arac yeni oldugu icin direk renk kodu ile boyanirsa bile tutmasi lazim 600-700 arasi cikar diye düşünüyorum Bunla gecmis olsun
Kasko yu neden yaptiriyoruz ben olsam kaskodan yaptırdım GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben de aynı fikirdeyim ama durduk yerde hasar kaydı olacak bir de sonraki kaskom yüksek çıkacak
Bende toplamda 9000tl hasar kaydı var onları cepten yaptirsaydim neden kasko ya para odeyeyim kullanmayacaksak neden kasko ya yılda bin tl gibi bir para oduyoruz ben anlayamıyorum bu denklemi her hasarim yetkili serviste kaskodan yapıldı allah gostermesin ama gene olursa gene yaptiririm GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kasko büyük olaylarda mantikli oluyor hasar kaydi yüzünden arabanin degerindeki oynama ve kaskonun bir sonraki sefer yuksek cikmasi zaten cebinizden cikacak paraya bedel her türlü cikacak o para ugrasmaya degmez derim ben
Ortalama parca basi 150 tl boya isciligi tampon kose boyanacak camurluk ta ortalama 200 civari islicik ister kaportaci yani 500 600 civari is biter
Geçmiş olsun geçen aylarda sizin kazaya benzer bende yaptım kaportacı tanıdıktı söktü çamurluğu çekiçle düzeltti cok azda macunlamış eskisi gibi olmuştu 150 tl kaportacıya 150 tlde boyacıya vermiştim.boyayıda tutturmuş belli olmuyordu.tanponu pasta ile çıkarttık boyamadık sizde boyatmayın tanponu.fotoğraflarda burada https://www.hyundaiclubtr.com/konu/accent-era-kullanicilari-buraya.11475/page-56
Bununla geçmiş olsun benim farda kırılmıştı allahtan sizin farınız kırılmamış yoksa orjianal i20 farı kim bilir ne kadar
Sanayide 100 tl ye düzelttirdim. Sadece tamponda birkaç yerde boya kalkmış Oraya da lokal boya yaptıracam daha sonra . Korktuğum kadar olmadı çok şükür
Geçmiş olsun. Böyle işlem sonrası araçta oluşacak 1000-2000 hasar kaydından dolayı arabanın değeri düşmüş diyene arabanızı satmayın Sent from my iPhone using Tapatalk
Şimdiki aracımda hemen hemen aynı ayarda hasar var. Vurup kaçmışlar. Ankarada özel servislerden aldığım fiyat 200 TL. Özel serviste yaptırmak isterseniz sizinde ortalama o civarda çıkar.