Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ne kadar yakar ?

'Accent Forum - Club' forumunda Okan Bedir tarafından 27 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar 2000 model milenyum kasa 1.3 lx var bende. Şehiriçi yaklaşık 30 ykr şehirdışı 180 ykr yakıyo. Bana değerler biraz fazla gibi geldi. Arabayı yeni aldım ama ben daha az yakar diye düşünüyodum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Belki benzer bi konu daha önce açılmıştır. Şayet öyleyse şimdiden özür dilerim ayrıca.
    Düzenleyen : darsher

2. TLGYLDZ

TLGYLDZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla bende 1997 model bır arac var yakmıs olduğu km de 200 ykr ıle 225 ykr arası değişyor buyuk bır oranda trafıktekı durumu göz onune aldığımızdan bellı bır rakamı tutmuyor o yuzden belkıde ızmır trafığı pek duzenlı bır trafık değil o yuzden öle olmus olabılır

3. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 2000 gls 1,5 var .şehiriçi 100 km de lpg de 8,5-9,5 litre
    şehirdışı 100 km de 6,5-7 litre yakıt harcıyor.

benzinde binmek bana lüx geldiği için lpg deki verilerimi yazdım.Buda yaklaşık şehiriçi 150 ykr şehir dışı 105 ykr gibi bir rakam yapıyor.İyi akşamlar

4. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bende bursadayım aracım getz 1,3gls benzinli geçen hafta aldığım benzinde şehir içi trafikte 215kuruş yaktı.Bu hafta 210kuruşa düşer.Aracınız şehir içinde biraz fazla yakıyor.Buji,hava filtresi,yağ bakımlarını yaptırın ve debriyajınıza baktırın.

5. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkürler arkadaşlar. Bende biraz fazla yaktığını düşünüyodum demek ki yanılmamışım. Bir bakım yaptırmak lazım demekki.

6. era-era

era-era Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hava filtresini bi değiştir arkadaşım

7. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    milennium kasa LX aracımla KM de 181 YKR kadar indim ama kendimi kasmazsam 200 230 kuruş arasında yakıyor senin degerlerin ş.içinde300 kuruşcok fazla aracında bakman gereken bazı hususlar var onlarda şöyle

1- hava ve benzin filtresi
    2- buji ve kabloları
    3- enjektör temizligi
    4- lastik hava basınçları

bunlar aracının cok yakması için etken maddeler bunlarıdüzelttikten sonra aracınızın yakıt durumu normale dönecektir bakımlarınıaksatmayın buda fazla yakmak için büyük etken https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Düzenleyen : matrax

8. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    bakımını yaptır bujilerini ve kablolarını değiştir.hava filtresi ve lastik havaları yakıtı çok etkiler onlarıda hallet.benzinin litresi 2,80 ytl ye düşmüş aracın 9 lt yaksa(şehir içi) 25 ykr....tabi kullanıma görede değişir.

9. mrmaxi

mrmaxi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar ben de 2004 model admire 1.3 benzinli aldım ikinciel.ufak tefek yapılması gerekenleri yaptırdım,yağ,hava filtersi,lastik vs.depomda pislik varmış,araba tekliyodu,tabi mecbur biraz yüksek devirde bindim,şehir içi bu halde 230 kuruş yaktı.yarın nasip olursa özel servise gidicem,depoyu temizleticem bi de çalışırken marş motorunun dişlisinden ses geliyo onu değiştiricem.walla bence iyi ama biraz daha düşecek inşallah yakıt

10. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    uzun süre girememiştim nete baya bi yorum yazılmış teşekkürler arkadaşlar. Arabanın bakımlarını yaptıracam bende ama malum bayram öncesi maddi durumlar biraz zorda :) Bakımdan sonra oluşan değerleri de paylaşacam inşallah sizlerle. Söylediğinize göre benim arabanın değerleri bayaaa bi yüksek, üstelik sakin kullanıyorum:(

Bu Sayfayı Paylaş