Hem Farklı Konu Olsun Hemde Yeni Ev Tutacaklara Bilgi Olsun Semt İle Yazarsanız Sevinirim Not : Allah Ödeme Kolaylığı Versin
Tum kiraci arkadaslara ALLAH ev sahibi olmayi. Ev sahibi olana kadar da odeme kolayligi nasip eder insallah. Benim evim sukur kendimin.
evet istanbulda ailecek düzgün bir ev derseniz en az ama en az 750 TL gözden çıkarmak lazım... tabi bu 750 olanlar merkeze uzak, yani avcılar-beylikdüzü-esenyurt tarafı...
Allah yardımcınız olsun gerçekten burada en iyi havuzlu ve güvenlikli sitede oturursun o paraya orta halli daireler 400-500 tl civarı
Hele Göktürk gibi dağın başında ne kiralar ne satılık bedeller dönüyor. Ben mantığı anlamıyorum hiç bişey yok trafik desen var. Normal daire dediklerim hatta , villa tipi evlerde değil. Bildiğiniz apartman dairesi
Salih Hocam Ordaki Evler Güvenlikli Yeni Binalar Tercih Ediliyor Ama İşi Yakın Olana Süper Uzak Olana Yol Masrafı İle Yanı Paraya Denk Geliyor Şu Anda Şişli Bölgesinde O Paralara Ev Mevcut
Valla bundan 3 sene öncesine kadar Baltalimanına giderken Büyükarmutlu - Küçükarmutlu var.. Müstakil/gecekondu tarzı evler var hep.. 600-650 TL diyorlardı o zamanlar.. Sanayi mahallesinden ev tuttuk sonra 625 TL ye 3+1 ve 110 m2 bi evdi.. Bayaa eskiydi.. otopark sorunu vardı Şu an Antalya merkezdeyiz.. Oturduğumuz ev kendimizin.. Sıfır aldık.. Site içindeyiz.. 3+1, 130 m2 3 tane balkon var.. kiralar 550-600 TL civarı.. Üniversite ve hastane karşımızda.. Deniz görüyoruz.. Güvenlik, kumandalı otopark girişi, gepgeniş otopark, yabancılar girmesin diye kartlı giriş, güvenlik kamerası, çocuk parkı, spor sahası, kapıcı, yangın merdiveni, kamelyası ve aklıma gelmeyen bi sürü özellik de mevcut.. 350 TL ye de 2+1 90 m2 sıfır veya 5 yaşını geçmemiş ev bulmak kolay.. 3+1 120m2 olan evler ise 450-500 TL merkezde
bizim de çok şükür kendi evimiz. Allah kirada olanlara hele hele İstanbul'da kiracı olanlara yardım etsin valla çok zor...