Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Nazarlıkta fayda etmedi. Bugun yine vurmuslar.

'Getz Forum - Club' forumunda qaan88 tarafından 27 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Araba ikinci haftasında istenin dısıdna park halindeyken, söför tarafındaki fardan camurluga kadar hafif bir göçük ve derin bir cizik olusmustu. Bundan sonrada sürekli sitenn garajına koydum arabayı. Fakat bu sefer de yaksasık 2,5 ay kadar önce sitenin garajında bir komsu, dikine park etmeye calsıırken yine söför tarafındaki arka tamponu sürtmüş. tamponun bir kısmının boyası kaltı ama altı plastik oldugu için boyatmamıstım. Bugun ise, ümraniye çarsıda ki katlı otoparkta yanımdaki WW nin Tourag mi ne bir 4x4 ü bu seferde söför kapısından arka kapıya kadar sürtmüş. Ben arabayı almaya geldigimde, ww sürücüsü önümden gecti ve benm arabanın alarmı ötüyordu. Arabanın yanına gittigimde kapının vaziyetini gördüm. Kapı kolunun biraz önünde yumruk büyüklüğünde bir göçük ve arka kapının yarısına kadar da derin ve uzun bir çizik ve ww nini boyası. Bu sayede saolsunlar söför tarafını bastan sona kadar taksit taksit cizilmiş oldu. Yarın sabah memlekete gidiom. Gelince hem göcükleri hem de derin çizikleri ya rütüşla kapattıracam ya da boyatacam. Ama rütüş cok kötü durur. Daha önce taş izlerini rütüşlattım serviste ama eskiden belli olmayan izler simdi daha cok belli oluyor. Araç Ak Sigortadan kaskolu acaba bu küçük göçükleri vakumla düzelten yerlerle anlasmalaı var mıdır? Ak Sigorta hakkında bilgisi olan varsa, simdiden tskr ederim.

Düzenleyen : qaan88

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    geçmiş olsun https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif
    servise yada otokinge göstermek lazım bence

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    geçmiş olsun .Vakumla düzeltildiği zaman boya kalkıyor.Bence iyi bir çözüm olmayacaktır

4. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Saolun. Bababm bunlar için boyaya girmeye degmez diyor. Sabah kardesim annem ve ben yola cıkıcaz, bende arabayı yıkattım. Araba parlayınca simdi çizikler bir bütün halinde acayip göze batıyor. Özellikle de kapıdaki yumruk büyüklüğündeki göcük. Bakalım, memlekette Eniştenin Skoda ve ww servisi var. Eğer para almam derse ona düzeltiriim. Ya da işte dönünce servis e kaskodan boyatacam.

5. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    cok gecmıs olsun:S

6. emrihak

emrihak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok geçmiş olsun bana olsa böyle şeyler ben kafayı yerdim heralde. Oluyor böyle aksilikler bir başlıyınca bir daha bırakmıyor. Sağlık olsun önce can tabi tekrar büyük geçmiş olsun.

7. mates

mates Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun... :( kader olacak bunlar... ALLAH beterinden korusun...
    inanın sıfır arabanın başına böyle şeyler geldiği zaman insan soğuyor arabasından... arabama 3 gün önce motorsiklet çarptı....
    3 gündür binesim gelmiyor... artık yıkayasımda gelmiyor nerdeyse hergün yıkar temizlerdim :((
    Düzenleyen : mates73

8. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    geçmiş olsun

9. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  10. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Geçmiş olsun

11. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Çok saolun. Ben alıstım artık. ikinci haftasında olan çizik benim içime epey oturmustu ozman. Ama simdi burası istanbul, olur diyip geciyorum. Siz dikkat edersiniz, baskası etmez, olan yine size olur. O yüzden cok önem vermemek lazım araclara.

12. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    qaan88. bende yarın autokıngte gıdıyorum. randevuyu yarına vermıslerdı. bnce gocuklerı orda hallettırebılırsın mını onarımdan.

13. bluetouch

bluetouch Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çook geçmiş olsun...

14. CheLoves

CheLoves Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aynen katılıyorum , benim içinde öle sadece ulaşım aleti oluyor binmek bile gelmiyor içimden.1 ay içinde 1 aylık arabanın aynasını kırdılar , otoparkta denyonun biri vurdu.

15. umt35

umt35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    allah beterınden saklasın...

16. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Saolun. biizm kaskonun da (aksigorta) anlaşması varmış. bende 2 göcük. 2 uzun ve derin çizik(küçükleri varsaymıyorum) Birde tamponda el el büyüklüğünde boya kalkması war. Hepsi mini onarımdan gecer mi yoksa böyle olunca mini onarım kapsamında olmaz mı? Birde randevu için ilk arabayı gostermek gerekir mi, yoksa direk telefon randevu veriyorlar mı?

17. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    telefonla randevu alınabilir tahminimce..ancak autokinge gitmenizde büyük fayda var diye düşünüyorum..bende niyetlenmiştim bir ara arka tampondaki çizikleri düzelttirmeye fakat autokinge gidince vazgeçtim...kaskoda yazan 20 veya 30 cm lik hakkımı kullanmak istiyorum dediğimde kendileri ya komple tamponu boyarız ya da tek bir yeri boyarız..ya tek hakkınız gider ya da hepsi...parça parça iş yapamıyoruza getirdiler...çizikler dikkatli bakınca belli olduğu için ve tamponda olduğu için ses çıkarmadım yaptırmadım da...ama tavsiyem gidin aracınızın başında durun

18. Mr_SaMSuNLu

Mr_SaMSuNLu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gemiş olsun.

19. seyrusefer58

seyrusefer58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun

20. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    çok saolun. Müsait bir zamanda gidecem bende. Tampon çok önemli değil neticede altı plastik, fakat sürücü kapısından baslayıp arkaya kadar giden cizik ve el büyüklüğündeki göcük rahatsız edici. Önde ki ilk vurulan yer nazarlık dediler diye artık sanki arabanın bir aksesuarı gibi geliyor. Arabanın bana ait oldugunu gösteriyor https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif. En azından kapıyı bile yapsalar yeterli olacak bnm için.

Bu Sayfayı Paylaş