Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

navigold lf 6480 hakkında yardım ?

'Görüntü & Multimedia Sistemleri' forumunda mertcan_55 tarafından 15 Mart 2014 tarihinde açılan konu

1. mertcan_55

mertcan_55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    arkadaşlar herkese iyi forumlar bir konuda sizlerden bilgi ve tavsiye almak istiyorum.2012 model i20 prime plus aracım var.aracıma double din teyp taktırmak istiyorum.internette arastırdığım kadarıyla hemen hemen hepsi aynı model. navigold diye bir marka var kullanan ya da bilen var mı? veya bunun yerine önerebileceğiniz bir marka var mı ? fiyatları 750-1500 arası değişiyor ama hepsi aynı ürün bi gariplik var.bahsettiğim ürün şu;
    Navigold Hyundai i20 Uyumlu Navigasyonlu OEM Double Teyp - Araç Multimedya Oynatıcı İlanları sahibinden.com'da. - 100932126

şimdiden teşekkür ederim.bir de teyp garantisi 2 yıl diye bir duyum aldım doğru mudur ?

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    navigold marka double din ben elantra aracımda kullanmıştım. herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

3. mertcan_55

mertcan_55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Peki mursel abi garanti olayi icin ne diyorsun servis 2500 lira fiyat cekti deger mi ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. avcı24

avcı24 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    avcı
    Yaşadığınız Şehir:
    24-ERZİNCAN
    ben navigold marka sistemi Accent mode pluma taktırdım 10 gündür kullanıyorum çook memnunum şimdilik sıkıntı yok.800 tl ye aldım gittigidiyordan.

Bu Sayfayı Paylaş