arkadaslar bana bi navigasyon cihazı alacam ve tek istedigim özellik gittigi yeri kaydetsin amac arac takibi bir nevi mümkünmü bilgisi olan varmı
alacağınız bütün navigasyonlarda gittiğiniz güzergahı yani konumu kaydet vardır. Ancak araç takibini tam olarak anlamamamla beraber öyle bir özellik hiçbirinde yok. tavsiye olarak Garmin veya navitech olabilir.
şöyle yapmayı düşünüyorum navigasyon aksama kadar kayıt yapsın bende aksam onu alıp inceleyeyim böyle bişey varmı navigasyonda . arac takip sistemi söyle sanırsam gps sinyali gprs üzerinde brlli merkeze gidiyor ordanda veriler navigasyon programı gibi harita üzerine dökülüyor aslında bir hat bir navigasyonla kendi arac takibini yapmak bana göre mümkün ama aradaki koordinasyonu nasıl saglanır teknik nasıl olur onu seyeettiremiyorum bu asında para eder bir fikir gibi geliyor bana ama yani navigasyona bir hat takılıp cep telefonuna mesaj olarak gönderecek
navkin - 300 ben kullanıyorum çokda memnunun hattaçevremdekilerede 9 tane daha aldık hepimiz memnunuz ! araç takip için google arama yaparsın sabit ücretli araç takip sistemleri satılmakda...
aracınızın nerede olduğunuda öğrenmek istiyorsanız gerçek zamanlı..bu hizmeti veren ya şirketler var (belki turkcell) yada ücretli pc programları.. http://www.polarteknoloji.com/tr/index.asp
Navking NAV 300 Tavsiyemdir İGO 8 kur ve kullan.. 35 emrah35 in daha önce açtığı konularda detaylı anlatmıştım isterseniz okuyun