Aracıma ucuz yada orta halli bir navigasyon taktırmak istiyorum fiyatları az çok belli bunu taktırmak işciliği falan ne kadar yada başka bir maddi durumu var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler...
işçilik filan yok. montajını kendin yapıyorsun vakumlu ayağını ön cama yapıştırıyorsun. cihazı yerleştiriyorsun o kadar. sana düşen iyi bir şey almak. navking, navitech, tom tom gibi markalar fena sayılmaz.
Pirahna Leon 5", kesinlikle tavsiye ederim kullandım çok memnun kaldım. Fiyatı 300 lira civarı. Her türlü özellik var, mp3 video e-book oyun kart okuyucu vs. Nav için gerekli tüm özellikleri de var. Çok çabuk bağlanıyor ve hemen buluyor.
http://www.navigasyon.net/Piranha-Leon-50-Inc-Bluetooth-Fm-Transmitter-Video-In-Uc-Boyutlu-3D-Navigasyon-Sistemi-81-Il-Destekli-2010-Harita,PR-15.html
Siz bilirsiniz ama ben i30'da kullandım büyük gelmedi. Zaten taktığınız yere bağlı. Ben ortada kullandığım halde sıkıntı olmamıştı.
Satın almadan önce bir elektronik mağazasında 4.3 inçle 3.5 inçli karşılaştırın bence. Netten alsanız bile canlı halini görün derim. Hepsi işini yapan aletler. Bütçenize göre bişey alırsınız. Şimdiden hayırlı olsun.
Evet benim mantığımda o işten çıkınca gidince bakıcam birazdan ne nedir bi karşılaştırıyım sonra netden bakıyım en uygununu alıcam
benim kullandığım 5" gayet güzel duruyor. büyük olması benim çocuk için de iyi oluyor. çizgi filmleri daha iyi izleyebiliyor
Abi ben 21 yaşındayım daha ya çocuk falan karıştırmıyalım şimdihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
navigasyon aletleri icin soylemek istedigim birkac sey var. Oncelikle buyuk ekran vb. durumlari kafanizdan silip atin, onemli olan ekranin parklakligi. Soluk ekran buyuk olsa ne olur olmasa ne olur. Diger onemli ayrinti, oyun, e-book, hesap makinesi vb. durumlar, surus sirasinda bunlara ihtiyaciniz yok, hatta hic yok. Onemli olan gideceginiz yere duzgun bir sekilde ulasabilmek, IGO tabanli tum yazilimlar CIN mali, bunun disinda olanlari tercih edin. Basarsoft haritalarini tercih edin gerisi yalan. Guncelleme peryodlari sik olanlari tercih edin. Ama en onemlisi islenmci hizi yuksek olanlari tercih edin. yok FM transmiter yok bluetooth yok bilmem ne bunlari inanin kullanmayacaksiniz. Ufak bir heves icin paranizi cope atmaya deymez.