Arkadaşlar Merhaba! 1 ay önce tucson aldım ancak aracın navigasyonu kesinlikle doğru göstermiyor. Aradığım hiç bir yeri de bulmuyor. Servisi aradım herhangibir güncelleme yok diyor. Hiç kullanılamıyor. Bırakın bir adresi aramayı Herhangi bir il merkezini arattığımda da bulmuyor. Harita üzerinde gösterdiği hemen hemen hiçbir iş yeri ve yerler doğru değil. CarPlay’den telefon navigasyonu kullanıyorum. Yapılabilecek bir şey var mı? Sorunsuz kullanıyorum diyen var mı
Hocam bizde de Tucson var , daha bir navi sorunu yaşamadık , sizin navi gps anteninde bir sorun olmasın ? Ve mutlaka haritaları bir güncellesinler yine de servis çözer bu sorunu. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tşkler. Dediğiniz anten nerde acaba? Sitesinden güncelleme yapayım dedim desteklemiyor dedi. Servisi güncelleme yeni dedi. Telefon ile ulaştığım yerlerde senede 2 kez Eylül Ekim ve Nisan gibi güncelleme gelir dedi.
Bir flash bellek ile kendiniz çok kolay bir şekilde güncelleyebilirsiniz.Navigazsyon harika çalışıyor.3D özelliyi var.Hiç sorun olmadı bende.