Konuyu açacak tam bölüm neresi? Bilemediğim için buraya açtım. Arkadaşlar bugün Sincan a gitmem gerek idi. Neyse Navigasyon cihazımı açtım çıktım yola ama bir gariplik var idi. Öyle böyle gittim. Gelir iken iyice zıvanadan çıkardı beni. Durmadan uydu bağlantısı yok demeye başladı. Sonra durmadan rota yanlış dedi saçma sapan yerlere soktu beni en sonunda ana yola kadar buldum ve sonrasında kapadım. Kafayı yedirdi çünkü bana. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var ise ne yapmak gerek?
Sorma kardeşim biraz daha sinirlensem camdan fırlatacak idim. Bu kadar saçmaladı ki anlatamam. Birde karanlık yolları da seçemiyorum. Resmen perişan etti beni. Şimdi yedek dosya filan vardı onları yükledim. Belki hasar oluşmuştur diye ama işte canım sıkıldı durduk yere. Resmen deli divane modunda dolandım durdum.
Geçmiş olsun İgo gibi offline çalışan navigasyon programları var cebe alternatif yüklenebilir, düzenli güncellenme takibi yaparsınız.
Peki şöyle bir şey var mı? Cep telefonuna yüklenen ve uydu değil de internet üzerinden yol tarifi yapan bir şey.
O zaman o konuyu bir araştırayım ya değilse bu gece yaşadıklarım zıvanadan çıkardı. Bu cihazlara anten filan takviye edilse çare olur mu? Tam da emin değilim ya.