Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

navigasyon cihazı

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ugurdogan tarafından 4 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  2. admire2004

admire2004 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    http://urun.gittigidiyor.com/MUSTEK-GP-135-NAVIGASYON-CIHAZI-2-YIL-GARANTI_W0QQidZZ16760851

http://elektronik.gittigidiyor.com/Elektronik-Cihazlar_GPS-Navigasyon_W0QQkatZZddk
    Uğur bu linklere bak ben buradan aldım memnunum

3. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    bu linki ben vermiştim. admire2004 oğlumun nicki

4. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlar bu cihazlar elbetteki çok kullanışlı yalnız verdiğiniz linklerdeki ürünlerin bluetooth özelliği olanını alın derim. Cep telefonunuz ile eşleşerek aynı anda cihazdan arama yapabilir ve gelen aramalara cevap verebilirsiniz.Aynı zamanda araç kitinizde olmuş olur...

Benim düşüncem Samsung i900 Omniaya özellikle bakınız. Bu sayede hem bir cep bilgisayarınız hem cep telefonunuz hemde navigasyon cihazınız bir arada olmuş olur. En önemlisi bunların tümünü cebinizde taşırsınız. Ben Asus P535 kullanıyorum. Samsung tan sonra şiddetle tavsiye ederim...

5. Hoca1677

Hoca1677 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Linkte vermiş olduğunuz navitech marka navigasyon aletinden memnun kalırsınız. kalitelidir. Her fiyata alet var ama, ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Kaliteli markaların fiyatları diğerlerine nazaran yüksek..

6. Misafir

Misafir Guest

Evet mesela Garmin in cihazları bu linkleri verilenlerin iki katı fiyatı neredeyse. Fakat adamların işi sadece bu sistemler üzerine.

7. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bu sistemin çalışma prensibi nedir..nasıldır..örneğin ben hyundai nin bir servisine gtmek istiyorum beni götürürmü..ve bunları kullanmak için telefon hattı gerekirmi.?

8. Misafir

Misafir Guest

Dostum bu cihazların telefon hattıyla hiçbir ilgisi yoktur. Dünya yörüngesinde dolaşan GPS uydularının yaydığı radyo dalgalarını alır, tanımlar. En az 3 uyduya bağlanırsa navigasyon cihazınızın doğruluk payı artar. Uydulara bağlanma işini alet otomatik olarak kendi yapmaktadır. Bağlantı kalitesi yüksek ve birbirine yakın binalar arasından geçerken zayıflar ve hatta kopabilir. Ancak otoban gibi açık yerlerde ben bazen 10 tane uyduya aynı anda bağlanabiliyorum.
    Cihaz içersinde Kafe, Hastane, Okul, Sinema, Restoran, Otel,Araç tamir yerleri gibi POI' ler (point of interests) önceden belirlenmiş üzerine tıklayarak buraya gitmek istiyorum dediğinizde alet size en yakın, en süratli veya en hızlı seçenkleri ile rota çizer.Siz yola çıktığınızda da sesli olarak şurdan sağa burdan sola dön gibi tarif eder. Ayrıca ekranında da yolu gösterir. Bu arada aracınızın hızını, gittiğiniz yönü ve deniz seviyesinden yüksekliğinizi 1-10 mt hata payı ile anlık öğrenebilirsiniz.
    Yurtdışında adres sistemi çok iyi olduğundan dağ başında hiç bilmediğiniz bir yere kapının önüne kadar götürür. Ülkemizde ise durum biraz farklıdır. Kapının önüne kadar götüremesede en azından bulmak istediğiniz cadde veya sokağı kesinlikle bulursunuz...

9. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    okan abi verdiğin bilgiler için tesekkur ederim...birde ben nette arastırırken aralarındaki fiyat farkı uçurumlardı bunun sebebi nedir..bişey daha aracımızda bu cihaz varken biz aracımızı pc den izleyebilirmiyiz...

10. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    bunun kullanım ücreti var mı?

11. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    yok

12. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    cevap için saolasın

13. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    bende var kullanıyorum para ödemiyorum ama nokia n95 aldı arkadaşım kontör harcadığını söylüyor.samsunglarda öyle problem yok. bende mio marka navigasyon var

14. Ulaş KURT

Ulaş KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    samsung i550 telefonum var
    dahili gps ile navigasyon var

çok memnunum, harika bişey

15. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar cvplarınız için tşkler.mustafa abi sen ne zaman aldın memnunmusun.şaşma olasılığı varmı

16. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    bir ay oldu azda olsa şaşma olasılığı var ama almaya değer

17. Misafir

Misafir Guest

Malesef dostum bizde satılan cihazlar sadece uydu üzerinden bilgi alır. Aracınızı takip etmek isterseniz uydu üzerinden bilgi yollayan özellikte olması lazım ama bunların fiyatı 600 dolardan başlıyor.

18. Misafir

Misafir Guest

Çünkü nokia da Turkcell in uyanıklığı vardır. GPS in harita üzerinde yerinizi göstermesi için gerekli harita dosyaları gprs ten cihaza yüklenir. Bu arada gprs kullandığınız için Turkcell sizi parasal yönden epeyce üzer. Ayrıca zatenharitaların netten yüklenmesi kadar saçma bir durum olamaz.Navigasyon cihazlarında istediğiniz ülkenin haritaları SD kartında yüklüdür. GPS in sağladığı koordinatlarla haritalar eşleştirilir ve nerede olduğunuzu görürsünüz.

19. Misafir

Misafir Guest

GPS şaşırmaz arkadaşlar ancak sinyal seviyesi düşük kalırsa bağlantı kopar. Bu durumdada alet sizi uyarıyor zaten. GPS in kullandığı haritaların sürekli güncel olması gerekir. Mesela önceden U dönüşü yapılan bir yer dönüşe kapatılmışsa cihazdaki harita sürümü eski ise cihaz sizi oradan döndürmeye çalışır. Tabiki dönemeyeceksiniz. Bu durumda cihaz hemen alternatif bir rota daha oluşturur. Kısaca ne yapar eder sizi gitmek istediğiniz yere mutlaka götürür.

20. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    bende navtürkün son sürümü var karabağlarda benim adresi 2 yerde gösteriyor iki tane 5757 skak var.

Bu Sayfayı Paylaş