linkteki cihazdan aldım... http://www.hepsiburada.com/liste/to...uctId=otkvkxl2&categoryId=257643&SKU=OTKVKXL2 dün akşam, biraz uğraştım ama, güncel harita, güncel cihaz işlemlerini yaptım. şimdi hem admirede em de meggy de kullanacağım kısmetse bunu... akşam dışarıda işim vardı, megane ile çıktım, araç içinde cihazı koyacak doğru düzgün bir yer bulamadım. Önce toridoya koymak istedim, en üste, hani radyo ekranın olduğu yerin üstüne, ama tutacak tutmadı ve düştü. Ben de ortaya cama yapiştırdim, görüş açımı engelledi.... son olarak ön cama, sol alt köşeye yapıştırdım, (solak olmam, kullanımı da kolaylaştırdı).... ama çok da içime sinmedi.... her iki araç için de cam üzerinde nereyi önerirsiniz, ya da siz nerellere koyuyorsunuz.... tabi çakmaktan elektrik alıyor, ben şimdilik şaj ile kullandım, onçün şimdiki yerimde çakmak sııntısı da var....
Hayırlısı olsun inşallah çıkmaz sokaklara yada merdivenlere sokmaz mavigasyon kullanırken çok dikkat edin
Ben ayna hizzasında en altta kullanıyorum. Getzin gögüsu uzun görüşüde engellemiyor. Hemde tam karşımda oluyor. Kimileride tam aynanın altına yapıştırıyor. Ayna ile eş zamanlı bakabiliyorlar.
aynanın altında camın en altı, cihaza ulaşmada sorun yaşatmaz mı? megane de bu mesafe bayağı uzun..... bir de cihaz 4,3''.... yani görece küçük bir ekranı var, fazla da uzak olmaması gerek diye düşünüyorum.
bizde piranha avatar var 5.0 '' ti galiba ekranı dikiz aynası seviyesinde en alt kısıma yapıştırıyoruz cama hiçbir sıkıntı olmuyor... ayrıca hız kamerası uyarı sistemi de var radara yaklaşınca uyarıyor yavaşlayın diye. hayırlı uğurlu olsun ayrıca..