Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Navigasyon Cihazı aldım....

'Sohbet-2' forumunda tolga77 tarafından 10 Eylül 2012 tarihinde açılan konu

1. tolga77

tolga77 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    50
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    linkteki cihazdan aldım...

http://www.hepsiburada.com/liste/to...uctId=otkvkxl2&categoryId=257643&SKU=OTKVKXL2

dün akşam, biraz uğraştım ama, güncel harita, güncel cihaz işlemlerini yaptım. şimdi hem admirede em de meggy de kullanacağım kısmetse bunu...

akşam dışarıda işim vardı, megane ile çıktım, araç içinde cihazı koyacak doğru düzgün bir yer bulamadım. Önce toridoya koymak istedim, en üste, hani radyo ekranın olduğu yerin üstüne, ama tutacak tutmadı ve düştü. Ben de ortaya cama yapiştırdim, görüş açımı engelledi.... son olarak ön cama, sol alt köşeye yapıştırdım, (solak olmam, kullanımı da kolaylaştırdı).... ama çok da içime sinmedi.... her iki araç için de cam üzerinde nereyi önerirsiniz, ya da siz nerellere koyuyorsunuz....

tabi çakmaktan elektrik alıyor, ben şimdilik şaj ile kullandım, onçün şimdiki yerimde çakmak sııntısı da var....

2. faruk55

faruk55 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    295
    Ad Soyad:
    Faruk Karaman
    Hayırlısı olsun inşallah çıkmaz sokaklara yada merdivenlere sokmaz mavigasyon kullanırken çok dikkat edin

3. fuattı

fuattı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    navigasyon cihazı deyip geçme valla bizi dönüşü yasak olan yoldan döndürdü :RpS_rolleyes:

4. baho8282

baho8282 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    BAHADIR Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Ben ayna hizzasında en altta kullanıyorum. Getzin gögüsu uzun görüşüde engellemiyor. Hemde tam karşımda oluyor. Kimileride tam aynanın altına yapıştırıyor. Ayna ile eş zamanlı bakabiliyorlar.

5. tolga77

tolga77 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    50
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    aynanın altında camın en altı, cihaza ulaşmada sorun yaşatmaz mı? megane de bu mesafe bayağı uzun..... bir de cihaz 4,3''.... yani görece küçük bir ekranı var, fazla da uzak olmaması gerek diye düşünüyorum.

6. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    bizde piranha avatar var 5.0 '' ti galiba ekranı dikiz aynası seviyesinde en alt kısıma yapıştırıyoruz cama hiçbir sıkıntı olmuyor...:) ayrıca hız kamerası uyarı sistemi de var radara yaklaşınca uyarıyor yavaşlayın diye.:) hayırlı uğurlu olsun ayrıca..

Bu Sayfayı Paylaş