Slm arkadaslar bnm arac 2013 accent blue cok memnunum ama suan sorun arabanin konta cevirince ilk gunki gibi navigasyon aciliyo goruntu geliyo baska zman calistirinca cihaz hemen acilmiyo 15dk veya 30dk sonra aciliyo muzik caliyo.. yani kisaca bazen aciliyo bazen acilmiyo bu konu hakkinda blgisi olan varmi?
Elektronik cihazların hepsinin kullanma kılavuzlarında çalışma şartları ve koşullarına dair uyarılar bulunur mesela televizyon alırsınız ve televizyonun sıfır ila 50*C sıcaklıkta 220V gerilimde çalışacağı 10 yıllık tüketim süresi olduğu ve rutubete maruz kalmaması gerektiği gibi şeyler yazar, aksi durumda satıcı ile temas kurarak detaylı bilgi alıp piyasadaki emsalleri ile karşılaştırıp aynı sorunlar onlarda yoksa gözünüzle bunu gördükten sonra hakkınızı da arayabilirsiniz Navigasyon konusunda -5 -10 derecelik soğukta arabanızı çalıştırırsanız navigasyon çalışmayabilir, benim teybin cd okuyucusu kışın -3 derecelerde çalışmıyor arabayı ısıtınca çalışmaya başlıyor. Android sistemli tabletim soğukta kendi kendine ekrana dokunulmuş gibi yapıyor sapıtıyor yani bütün elektronikler soğuktan etkileniyor @<<bülent>> daha iyi bilir bu konuyu. Eskiden teyp kasetleri vardı eğer yazın güneşte kaldıysa direk mefta oluyordu, artık tüketicilerin arzuları beklentileri o kadar genişledi ki eskiyi unuttuk
Kesinlikle hakkınızı arayın cevrenizde aynı model araç sahibi varsa ve onda sıkıntı yaşanmıyorsa servise bundan da bahsedin, sonuçta garanti içinde sayılması gerek düşüncesindeyim.