Arkadaşlar aracım bu: Aracıma resimde gördüğünüz AEM baskılı ön lip takmayı düşünüyorum. Bunlara ilave kaputu da Siyah karbon fiber ile kaplayacağım. Sizce nasıl olur yakışır mı?
Bu kar pacaligindan 2 aracimda orjinalinde vardi.Gercekten cok guzel duruyor ve yararli.Ozellikle onden kaldirima yanasirken sensor gorevi goruyor.
Lip olayı güzel olur fakat karbon kaplama yaparsanız polis amcalar ceza yazabilir Rabbim Herkezin Hakkında Hayırlısı Neyse Onu Nasip Etsin
lip güzel olur,kaput karbon aracı boğar ben de aracıma taktım lip fotograflarımda var bakabilirsin,nasipse yarın aracı alçaltma işlemi yapacagım.
kardeşim lip yakışıyo yumurta kasaya da karbon çok kötü durur apaçi işi olur araç renginde yaparsan güzel olabilir ama siyah yapma bizim arabanın kaputunda taş izleri falan var gri renk boyatana kadar bende gri karbon kaplayabilirim burda bi tane gri peugeot 306da var gayet güzel duruyo
Lip bence senin arabanda guzel durmaz tamponun guzelliginide bozar karbon kaput kendini gosterir arabanın rengi arkada kalır ki bence arabanın rengi gayet güzel yapacaksan pasta cila be aynalarını aynı renk yap o zaman gör arabayı sen tabi bu sölediklerim sadece öneri karar senin araban iyi bnce hic karbon işine girme sora çok başin agirir
Bugun Sislerimi taktırdım. Çalıştığım için fazla vaktim kalmadı. 1-2 güne lipi tktıracağım sonrada fiber falan
araba bordo kaput siyah olurmu hiç yav şahsen kaplatmam ama zevk meselesi bu arada sisleri beyaz alsaydın çok iyi duruyor