arkadaşlar aracım yumurta kasa accent , hoparlor bass anfi falan için en fazla 250 lira falan verebilirim orta halli bişey istiyorum yani bu şekilde anfi ve kutulu bass ankarada nerde bulabilirim çok dandik olmayacak ve 250 lirayı aşmayacak şekilde link vermek yasak mı bilmiyorum ama bu ilandaki ürünler nasıl sizce alınır mı veya bunları alırsam sahte ürünle falan karşılasırmıyım pek anlamıyorum bu işlerden JBL XETEC FULL SET KABLO TAKIMI HEDİYE KAPINDA ÖDE ŞOK KAMPANYA - Oto Paket Sistem İlanları sahibinden.com'da - 177905761
fiyati uygun butce zaten dusuk bu fiyatlara bu tur seyleri alabilirsin ama markaya onem vermen lazim.forumda bilen arkadaslar yardimci olucaklardir. GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
fiyatları uygun ama ben bu adamdan bir kere subwoofer almıştım daha sonra beğenmeyip sattım sonra bir forumda gördüm millet isyan ediyordu bu adamın mallarına sahte diyorlardı forumdonanımhaberde bulabilirsin konuyu almanı tavsiye etmiyorum
çok bir beklentim yok zaten müzik setine 200 liradan fazla bi parayı vermeyi de mantıklı bulmuyorum. düzgün orjinal ses sistemi olsaydı almazdımda malum yumurta kasanın müzik tesisatı el radyosu kadar ses çıkarıyor ancak
ilk başta hepsiburada falan gibi sitelerden sipariş veriyim dedim bu sefer de amfi bass uyumsuz olursa sıkıntı olur dediler zaten pek anlamıyorum bu ilandakileri görünce de fiyatı çok uygun geldi ama sahtedir diye şüphelendim zaten bende
abimin arkadaşı aldı bu setten başka ürün göndermiş jbl yerine bende tavsiye etmem temiz 2. el bulabilirsiniz bence GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
2. ele de güvenmiyorum açıkcası gidip bakınca denemek lazım hem çoğunda deneme şansı olmuyo hemde denesem bile iyi olup olmadığını anlayamam çünkü pek anlamıyorum bu işlerden daha önce de hiç böyle aracın orjinalinin dışında hoparlör falan almadım
pioneerı iyi diyen çok var bende on kapılara hoparlör alicam pioneer in hangi modeli olucak onu bilmiyorum GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi