s.a arkadaşlar forma yeni üye oldum. bana faydalı olabileceğini düşündüm. ilk arabamı alıcam. ve bitane elentra buldum. 2004 model. 40binde lpg var.araba temiz orjinal. ama bu araçlar hakkında pek fazla bilgim yok. nası arabadır artıları eksileri nasıldır çok sorun çıkarır mı? tavsiye edermisiniz kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum acil.
o yaşta o km'de elentra var mı ya. km oynanmış olmasın. ben de düşünüyordum 2005-2006 falan ama 180000 km aşağısı kolay bulunmuyor.
foruma hoş geldiniz öncelikle, bizde de 2004 model 74binde elantra var gayet memnunuz sıfır almıştık biz şu ana kadar bakımlar ve lastik vb. gibi masraflarından başka bi masraf çıkmadı çok şükür, dayanıklı arabadır yol tutuşu iyi diyorlar, ben seviyorum açıkcası tasarımının hala eskimediği söylenebilir derli topludur,daha teknik bilgilei dedikleri gibi mursel ve köksal beyden öğrenebilirsiniz, eksi yönleri (bana göre) bizim ki benzinli ve fazla yaktığı söylnebilir bide otobanda 80den sonra içeri biraz fazla motor sesi alıyor
Parasını son kuruşuna kadar hakeden arabadır. Ben şu anda pişmanım almadığıma. Böyle bir model olduğundan dahi haberim yoktu. 1 alt kasasını biliyordum.
abarttığımı sanmayın ama arka koltuğun rahatlığı 2012 model civicte yok. daha bu hafta test ettim. accentten sonra 2. aracım oldu elantra ve çok memnunum. şiddetle tavsiye ederim. fiyatının uygun olması sizi aldatmasın 25-30 bin tl aralığındaki rakiplerinden aşağı kalmıyor hem donanım hem kalite olarak.
teşekkür ederim arkadaşlar. yorumlar için. tavsiye ediyorsunuz yani zaten bulduğum araç 2004 model. 46binde. lpg yeni vize yeni. sorunsuz araba. bir kaç gün içinde alıcam. aracı
alınca fotoları da bekliyoruz, şimdiden hayırlı olsun. mürsel sayesinde elantraya yapılacak ekstra 1 milyon civarı uygulama olduğu için hiç boş kalmazsın
cihat elantra ile ilgili 5 konu açmışsın, bu konudan devam etmelisin. özelden de yardımcı oldum elimden geldiğince ama böyle sürekli aynı konuyu açma. en son açtığını sildim. uyarıları dikkate almalısın.
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. temiz bir elantra hiç bir zaman kullanıcısını üzmez. Zaten biraz kullanınca farkı anlarsınız. Bu arada ayrı ayrı yerlerde sormanıza gerek yok.
2004 46 binde ve 18 bin tl...hiç kaçırma derim.9 ay oldu alalı 101 bin de aldım 17,5. kilişe bi laf vardır ya binicen görecen yaşaman lazım.
selam nasil bu araba diye soran arkadaşa referans olur diye yaziyorum. bu arac icin huyndainin mersedesi diyorlardi ben almadan once, hos hic mersedes kallanmadim ama gercekten 18 19 binliraya alinabileck ve bu paranin cok daha fazlasini ha eden bir arac. ben bu arac icin birbuçuk ay bekledim ve aracima aşigim diyebilirim.