Az önce goodyear bayisinden arkadaşım aradı istediğim lastiği bulmuş.. Markası Nankang Model NSII 195 - 55 - 15 fiyatı 100 tl Taiwan malı 4 mevsim performans lastiği.. Avrupada yaygın kullanılıyormuş.. sizce nasıl ? Bir sitedeki arkadaşın lastik hakkındaki yorumu ; <table border="0" cellpadding="2" cellspacing="1" width="100%"><t><tr><td nowrap="nowrap"><table ="table-row" border="0" cellpadding="2" cellspacing="0" width="100%"><t><tr><td nowrap="nowrap">Yazar: gökhan</td> <td width="100%"></td> <td align="right" nowrap="nowrap">Eklenme tarihi: 24/12/2008, 22:29</td> <td></td> </tr> </t></table> </td> </tr> <tr> <td width="100%"> </td> </tr> <tr> <td width="100%">Bir çok lastik kullandım.Şu anda FX Coupem var.Biraz tereddüt ettim ama 4 adet alıp kullanmaya başladım.alalı 10 gün oldu.bu arada 3000 km yol yaptım.yol tutuşu çok iyi.</td></tr></t></table> Düzenleyen : irco
hayırlı olsun güzel duruyor kullanmak lazım, lastiklerin fabrika çıkış tarihleri üzerinde yazar ona dikkat et depoda beklemiş lastik olmasın, lastik işi biraz da şans işi inşallah istediğin gibi çıkar
lastikler tamam https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gifhayırlısı olsun peki jant ne zaman ??
yeni yeni kampanyalar var işe gidip gelirken görüyorum, premiolarda filan asmışlardı fiyatları 195-55 91 tl , 175-65 69 tl gibi fiyatlar hatırlıyorum. kalitesi iyi ise alınır fiyatı pahalı değil sonuçta amabenim için yeni bi marka olduğundan biraz tereddütlüyüm.
İnternette araştırdım bu markayı ve gerçekten kaliteli olduğuna dair bilgiler var..Genelde avrupada.. Gerçi alamadım bu lastikleri.Şuan yeni taktırdığım Silverstone FTZ Sport EVOL-8 lastikleri kullanıyorum.. Gerçekten çok kaliteli ultra performans bir lastik.. Sloganıda Dünyanın enzor F1 pisti Silverstone'den uyarladık..