Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

N11 Hakkında

'Sohbet' forumunda Hasan Tarık tarafından 9 Haziran 2014 tarihinde açılan konu

1. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Herkese merhaba, daha önce lg g2 m vardı ama kardeşimin kazara kırdı ve bir süredir telefonsuzum n11.com da fiyatlar gayet uygun bende oradan sipariş vermeyi düşünüyorum sizce güvenebilir miyim birde birçok firma var hangi hususlarada dikkat edeceğimi söylerseniz sevinirim. (konuyu yanlış yere açtıysam affola. )

2. brky.getz

brky.getz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    508
    Ad Soyad:
    B.AKKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben birçok siteden az çok alışveriş yaparım 4-5 senedir. n11 den hiç almadım ama hb en iyi alışveriş sitesidir.
    ( Sanırım n11 tamamen tedarikçi bazlı çalışan bir firma gibi duruyor.Böyle olunca sipariş geç geliyor.)

Hasan Tarık bunu beğendi.
  3. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,120
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Yıllarca Hepsi ve gg dan alış verişim oldu , daha sonra bu n11 e üye oldum , yalansız tüm alışverişlerimde hüsrana uğradım , mesela dükkanlarından şentürkoto çakmak çoklayıcı soket satıyor , benim beğendiğim , sabit başlıklı iki çıkışlı iken , adam bana oynar başlıklı ve üç çıkışlı göndermiş dedim ben bu ürünü kullanamıyorum değiştirin , dükkan kargo sana ait geri gönder , seçtiğin üründen bizde yok ,bende hala satışta görünüyor deyince unutulmuş dediler ve hemen kaldırdılar satıştan elimdeki ürünü geri veremedim , n11 e dedim bu sorunu halledin , dükkanla anlaşınız deyip aradan çıktılar beni dükkana yem ettiler , hemen üyeliğimi iptal ettim ama daha sonra iki ay sonra tekrar üye oldum ikincisinde havlu hediyeli nevresim takımı aldık , gelen nevresim takımında kalite keten türü bir şey , resimdekine benzemiyor bile ayrıca havlu hediyesi de yok , sorduk dükkan cevap bile vermedi , en az iki üç örnek daha verebilirim , diyeceksiniz ısrarla neden hala alış veriş yapıyorsunuz? Anlarsınız bir kaç kez deneyip kesin yargıya varmak lazım ama tüm alış verişlerimde hüsranı yaşadım , karar sizin.

4. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Güvenli mi değil mi bilmem ama benim enişte ordan 350 TL ye kredi kartı ile koşu yürüyüş bisiklet almıştı...

5. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu n11 de gittigidiyordaki sistem yok mu? Gittigidiyorda ürün gelir beğenirsen onaylarsın.Aksi takdirde onay vermessin birde olumsuz yorum bırakırsın zarar etmezsin.

6. ressamyuva

ressamyuva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    açıldığından beri alışveriş yapmaktayım sayısız alışveriş yaptım önemli bir sorunla karşılaşmadım
    telefonda aldım s3 almıştım paralel ithalat Allah'a şükür bir sıkıntısı yok elektronik birazda şans işi.Kliksadan lg türkiye garantili lg g pro almıştım ama ekran arızası vardı değişim yapıldı .Fiyatların uygun olmasının sebebi paralel ithalat olması yetkili servis garantili olanlar da var gerçi.
    Aslında burda önemli olan alacağınız mağazanın işlem sayısı ve yorumları bunlara bakın o yorumlar müşteri yorumlarıdır gerçektir.Fazla para vermenize gerek yok

7. ressamyuva

ressamyuva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Burda da onaylayım yorum yapıyorsun

8. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,120
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Fırat Bey , gg. den n11 biraz farklı , şöyleki n11, sana kargo çıkışından itibaren bir süre tanıyor o süre dolduğu anada sen bir iade-iptal başlatmamış isen hemen parası dükkan hesabına geçiyor , dükkan ise iade-iptalde orijinal ambalajın açılmamış olma şartı koşuyor , ben ambalajı açmadan nasıl görebilirim ürünü , bence gg bu konuda müşteriye daha alakalı , geciken siparişim için gg den bizzat telefonla bir kaç kez arandım ve '' Ahmet bey , vaz geçme hakkınız var ama eğer beklerseniz şu gün şu saatte dükkan ürününü gönderecek deyip gönlümü ve onayımı aldılar , ancak n11 kesinlikle ihtilaflarda aradan sıyrılıp seni dükkanın insafına bırakıyor ve siz anlaşınız diyor dükkan bu , adam zor şartlar ileri sürüyor ve iadeyi iptali önlemeye çalışıyor , fark bu bence.

9. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Genelde n11 de satan gg dede satar . tabi gg %10 komisyon aldigi icin fiyatlar diger sitelere gore pahali olabiliyor.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    tek seferde 4000 tl lik alışverişim oldu sıkıntısız gerçekleşti televizyon almıştım

11. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Benim de bir çok alış verişim oldu.İlk önce fotoğraf makinesi almıştım sonra ayakkabı,araç rüzgarlığı filan.Alış veriş yapmadan önce ürün ve dükkan hakkındaki yapılan yorumları okuyorumve mümkün olduğunca çok alış veriş yapılan ve olumlu yorumda bulunulan dükkanları tercih ediyorum.Sıkıntı çekmiyorum.Ayrıca yaptığınız her alış verişte size puan veriyorlar.
    Yalnız dikkatimi çeken bir durum ürün fiyatları yavaş yavaş diğer siteleri yakalamış hatta geçmiş ilk başlardaki uygun fiyatlar malesef yok.Tavsiyem size eğer içinizde bir kuşku olacaksa diğer sitelere de göz atın.Telefon niyetiniz var,Vatanın hafta sonları indirimi oluyor.H.B. nın dönem dönem kampanyaları oluyor,Bimeks,teknosa, veya Eroyon da bunlara dahil.

12. Kore

Kore Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    Cem Tuncel
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Eskiden ucuzdu ancak şuan pek bir ucuzluğu yok

13. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    benim arkadasım izmirden sipariş verdi, telefon aldı.. 1 günde eline ulaştı.. piyasadan daha ucuz bi fiyatla kampanyalı almıştı.. güvenlilir bence baya memnun kalmıstı

14. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    hb en iyi değil. Bir sürü sorun yaşayan insan var, paralarını çok çok çok geç alan insanlar var.

"en" kelimesini kullanmadan önce bireysel düşünmeyiniz.

15. cenker_baba

cenker_baba Guest

bende hb den alırım herşeyimi birkaç sefer sipariş iptalim oldu farlı nedenlerden dolayı dedikleri gündede ücret iadesi yapıldı bencede en iyisi hb dir

16. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    HB nin sanırım geçtiğimiz aylarda sahibi değişti. Önceden nerdeyse en iyi denilebilirdi. Ama şimdi değil bence. Ben şirket değiştikten sonra 2 kere alışveriş yaptım ve 5 ürünüm farklı ürün gönderdikleri için iptal oldu.

17. cenker_baba

cenker_baba Guest

benim aldığım şeyler belli başlı markalı (deterjan) gibi şeyler olduğu için başıma öyle bir durum gelmedi ama kulağımda küpe olsun sahibinin değiştiniği bilmiyordum yaklaşık 7-8 senedir hiç sıkıntı yaşamadım hb den

18. kiario63

kiario63 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    hasan
    Yaşadığınız Şehir:
    63-ŞANLI URFA
    Bende yıllarca hb den sayısız ürün aldim. Ama son aylarda yaptığım alisverilerde tedarikçisi yanlış ürünü bile bile yolladı ve bende geri gönderip paramı aldım. Değişim işini artık yapmıyorlar. Tek sıkıntım bu oldu

riocan

19. white35

white35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Mesut
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 CRDİ (2008-2014)
    n11 den kesinlikle uzak durunuz. Bir arkadaşım dolandırdı firmayı n11 e şikayet etti. Adamların cevabı bizi ilgilendirmez gidin firma ile halledin oldu.

20. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Bende uzak durulması gereken bir site adı vereyim.Markado.com Bu site sözde Mediamarkt güvencesi adı altında çalışıyormuş.Ama arızalı ürün gönderiyorlar,Geri iade etmek için dünyanın çabasına giriyorsun,Üyelik bilgilerini silip üye girişine izin vermiyorlar,arızalı ürünü bir şekilde geri gönderdiğinde ise bu sefer para iadesini yapmıyorlar,Aradığınız zaman biz size şu tarihte para iadesi yaptık gidin bankanızla konuşun diyorlar bankada geri ödemenin olmadığını söylüyor.MediaMarkt a mesaj atıyorum adamların umurunda bile değil cevap bile yazmıyorlar.Ne mediaMarkt ne de markado.com gibi bu sitelerden uzak durun.Az bir ücret daha ödeyip daha sağlam ve dürüst yerlerden alış veriş yapın.

Bu Sayfayı Paylaş