arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar.bugün sahibinden de bir fiesta gördüm 2011 model 21 bin km beyaz renkte sadece ön tampon değişmiş sahibinin yazdığına göre. bende de 2008 era team dizel var 79 bin km de sadece sağ ön çamurluk boyalı.öylesine bir msj atmıştım takas düşünür müsünüz diye ve adam 2 saat sonra pat diye aradı hiç beklemiyordum genelde cvp bile yazmazlar adam 5000 tl üste verirsen olur dedi ve bi düşün akşama haber verirsin dedi.bende akşam aradım ve taş çatlasın 3500 tl bulabildiğimi söyledim o da en son 4000 tl fark verirsen olur dedi.sizce değer mi daha önce hiç bnzinli ve küçük hacimli araç kullanmadım en kötü doblo multijet kullandım o da turbo nedeniyle çok sıkıntı yaşatmadı bana. biliyorum ki dağlar kadar performans kaybı yaşayacağım ama bu iki aracı da (fiesta 1.25 ve 1.5 era) bilenler benim için eksi ve artılarını paylaşırlarsa çok sevinirim. tşkkrlr
Bence Era ya yazık etmiş olursunuz. Deyim yerindeyse Attan İnip Eşşeğe binmek bu...(yanlış anlaşıldıysam özür dilerim) O adam kesinlikle crdi bi hyundai görmemiştir
çok büyük hata yapmış olursunuz. dizel era satıp sonra yana yana tekrar dizel era arıyor olarak bulursunuz kendinizi... benim tahminim aracınıza 23 demiş kendi aracınada en son 27 bin fiyat biçmiş. bence böyle bir hata yapmayın...
Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler bende çok seviyorum arabamı zaten adam aklımı çeldi sadece. Daha güvenlidir diye düşünmüştüm çünkü benim arabamda abs yok Ve geçen hafta büyük bir kaza atlattım ve arabayı durduramadım bir türlü O yüzden aklım biraz karıştı o kadar
Geçmiş olsun öncelikle. My fiesta da en boş modeldir biliyorsunuz ki. Ayrıca Tüm Ford lar yaklaşık 1 senedir değerinin çok üstündeki satış rakamlarıyla satılıyor.
fiestayı alırsınız yol tutuşu iyidir etkilenirsiniz ama benzin bitip benzin almaya gidince eski arabanızı özlersiniz bide en boşu ufacık araba değmez bence
Dizel, 79 bin km'deki yepyeni araba 1.25 lt benzinli, arka koltukları sadece görsellik tamamlasın diye konulmuş bir araca takas edilmez. Kafa kafaya verse yine verilmez. (bence tabi)
tamam arkadaşlar çok sağ olun arabamı seviyordum zaten artık daha çok seviyorum adam bugün yine arayacak bu sefer ben diyeceğim üste 4000 tl verirsen olur diye
satma niyetin olursa haberim olsun amcaoğlu araba bulmam için çıtlattı da temiz dizel era alıcam ona gerçi daha zamanı var 1 -2 ay daha
abi bana kalırsa aracınızı hiç değiştirmeyin ilana baktım maşallahı var arabanın. kaza olacaksa zaten bütün özellikler fasa fiso oluyor...