herkeze merhaba uzun zamandır hevesleniyorum artık zamanı geldi i20 mizi satınca yaya kaldık murat 124 arıyorum satmak isteyen yada tanıdığında satıcak olan haber verirse sevinirim sahibinden.com dan hergün takip ediyorum orasının dışından haber gelirse sevinirim. kendim toplamayı düşünüyorum o yüzden uygun fiyatlı bakıyorum yada toplanmış hoşuma giden olursa onlarıda değerlendiririm tabi ekonomik olmak kaydıyla afyondayım yakın iller olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler
@clupi20 , nacizane tavsiyem 124 yerine serçe almanız, 2 sene kullandım ilk arabamdı yeni evliydim, ne karda kışta bıraktı ne soğuklarda bıraktı 2 sene bindik hiç problemini hatırlamıyorum....
Hocam Hacı kaldı mı ki hayatta , belki temiz Anadolunun bir köşesinde bir kaç tane , o da şans artık. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-bakimli-orjinal-serce-239400670/detay bence de serçe
Burada sanayide birisi var sürekli murat 124 topluyor yılda 1 2 tane baştan aşağı sıfırlıyor ama fiyat yüksek olabilir bilmiyorum adam sanayide usta zaman kaldıkça ilgileniyor topluyor araçları ama çok beğeniyorum uygun olsa bende isterim almak
eğer binmek için alacaksanız eski japon kore araçlarına bakın. yok zevk olsun uğraşırım sanayiden de çıkmam ahbabım dostum çoktur diyorsanız eski bir tofaş alıp toplayabilirsiniz.
sanayi kısmında hiç sorun yok yeni araba çok kullandım ama heves işte 124 istiyorum serce var zaten sürekli kullanıyorum ama murat ayrı bir sevda
Hacı muratın artık bir çok parçasını bulmak sıkıntı durumda en basiti Termostatı bile bulmak ölüm. dipnot olsun E30 un termostadı oluyor. Eski model zaman ve para isteğen bi sevda. Bende de var eski araç sevdası ama şuan için hayata geçiremedim.
İstanbul kartal açık oto pazarında var 124 neredeyse her pazar arabayı pazara çekiyor ne ister bilmiyorum ama tatlı ve bir çok yeri orjinal gibi.