Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Multimedya sistemleri alacaklar lütfen okusun

'Görüntü & Multimedia Sistemleri' forumunda taipen71 tarafından 27 Kasım 2013 tarihinde açılan konu

1. taipen71

taipen71 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben ankaradan foruma katılıyorum daha önce forumu takip ediyordum ancak araç değişikliği olduğu için fazla giremedim foruma özetle bende geçen hafta aracıma multimedya aldım bu firmadan zaten orda firmaya sorduğum sorular var ancak başıma geleni kısaca anlatayım alışverişinizde size yardımcı olur.cihazı geçen pazartesi sipariş verdim salı aradılar ankaradayım çarşamba montaj randevüsü keçiörende bir yer.çarşamba gittim alet ara ara abi yanlış cihaz gelmiş dediler git gel 70 km eryamandayım ben adamlar arayıp özür bile dilemiyorlar saat 3de telefon cihaz gelmiş ben görmemişim eyvallah gelip bağladılar cihazı ama cihazın ne ekranında jelatin var ne bişey 5 gündür çocuğum hasta cihazı hiç kurcalayamadım bugün kurcaladım klipleri sd karttan görüntü birtürlü çıkmadı,usb çalışmadı dvd deneyim dedim bir baktım içinde dvd var kısaca kullanılmış cihaz yollamışlar burada yazan arkadaşla telde görüşmüştüm cihazı almadan önce gayet güzel cevaplar veriyordu bugün durumu ilettiğimde özelden bana şirketi arama gerektiği cihazı arkadaşlarının gönderdiği gibi abuk sabuk şeyler yazmış bunlar cihazı satana kadar sattıktan sonra kesilikle muhatap yok onu bilin navi güncellemsi istedim onu bile kaç gündür sallıyorlar ama sitelerinde 8 yıl diye yazmışlar yarın şirketi arayacağım bakalım ne olacak sizden ricam ben sadece size yol göstermesi açısından bunları anlattım sorunum çözülmezise zaten tüm forumlarda paylaşacağım yasal hakkımıda arayacağım birde montajcı hep aynı cevap defalarca montaj yaptı deniliyor palavra geri görüş kamerasını tel tarifi ile bağladı

2. canhakan

canhakan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    485
    Ad Soyad:
    Can Hakan TEMİZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Geçmiş olsun ürün alırken bilindik yerler daha sağlıklı oluyor.Geri verme imkanınız var.Geri vermeyecekmisiniz ?

3. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Aldığınız yerin adı, ürünün faturası, araç üzerindeki fotoları varsa ekler misiniz?

4. molell

molell Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    KadiR AKYOL
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Gecmis olsun, bende cihazimi kimseye guvenip taktiramadim. 1 hafta arastirdim ogrendim kendim taktim. Bu konularda biraz dikkatli olmak lazim..

5. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bazı ürünleri internetten daha ucuza bulabiliyoruz. Ama bence internetten alışveriş sistemi ve dürüstlüğü ülkemizde yeteri kadar gelişmedi. Bu yüzden bazı ürünleri tanıdık bildik yerlerden almak daha sağlam oluyor.

6. taipen71

taipen71 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Firmayla görüşüyorum sorunumun çözülmesi yönünde çözülmez ise ismini de vereceğim

7. taipen71

taipen71 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hocam fatura yollamışlar çocuğum hasta olduğu için oldu bitti gibi bişeye geldi

8. taipen71

taipen71 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hocam fatura yollamamışlar çocuğum hasta olduğu için oldu bitti gibi bişeye geldi

9. DoganCanDemir

DoganCanDemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    700 lirayada satan var 1500 lirayada satan yer onemli ama boyle birsey alirken servise sorcan maddi durumun varsa servisten alcan abi faturan varsa seve seve degistirecekler veya parani verecekler tuketici haklarina sikayet ederim sizi felan de biraz sert konus bak nasil hallediyolar

10. serciyo84

serciyo84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    BLACK PANTHER firmanın keçiörende servisi var bende oradan taktırmıştım inş orası değildir çünkü ben bir sorun yaşamadım hiç

11. taipen71

taipen71 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sanatoryum hastanesinin üstünde bir yer ama çocuk tam bir kazma güya defalarca bravo montajı yapmış telefonla yaptı bağlantıyı

12. serciyo84

serciyo84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Evet ayni yerden bahsediyoruz. Sasirdim acikcasi baya bilgiliydi sanki :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. remac

remac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Caner Bakın
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Birader haklısında ben arabmn butun herseyını oradan yaptrırım adam gercekten ısını ıyı yapıyor.Arkasındanda bole konusmak olmaz arayıp suratına karsı soluyeceksın bu arada navı yı deneme amaçlı acıldı cd koyuldu o arada unutulmus olabılır.Ben ugradıgım zamanlarda bravo ve bırcok arabaya navı montajı yapıldı.Senden baskasınnda sıkayetını duymadım .Oraya gıden varsada bılır ısını nasıl yaptıgını.Yanlıs bılmıyorsam geldıler orda yaptılar sadece gerı gorste bı sıkntı olmus onu telefonlatarıf etmısler.Neyse abıcm bu arada gecmıs olsun ..

14. taipen71

taipen71 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çocuğun iyi niyetinden şüphem yok ancak defalarca montaj yapmış birisi 2 kez tesisatı söküp ne yapacağını telefonla sormaz,keza araçta çalışmayan usb ve kart okuyucuyu firmaya sorduğumda direk bu hatanın montaj kaynaklı olduğu ve tekrar montajı yapan yere giderek düzeltileceği söylemini aldım.

15. emrahyln

emrahyln Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Emrah YALÇIN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    arkadaşım bu tarz işi yapanlar tanıdık yada nazın geçen birileri değilse her türlü sıkıntıyı yaşarsın ben istanbuldayım atatürk oto sanayi sitesinde tanıdıklarım var STU servis uzman teknisyenliği yapıyordum branşım oto elektroniği ve motor kusura bakmayın arkadaşlar konuyla alakalı değil ama 2006 dizel bir sonatam var buna uyum sağlayacak emanet gibi durmayan double din nereden bulabilirim yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim. arkadaşım inşallah sorununu çözersin bu işler birazda şans işi ama seninki tamamen ustanın eşşekliği test etmeden takamaz.yasal haklarını ara arkadaşım iyi günler herkese

16. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Fotoları bekliyoruz

Bu Sayfayı Paylaş