Merhaba eylül ayında 2015 model bir i20 aldım '' YENİ i20 1.4 MPI STYLE+ OTM. (BENZİNLİ) '' Aracıma multimedya taktırmak istedim servise gittiğimde 2.680 Tl ye takılabileceğini söylediler. Link vermek yasak mı bilmiyorum ama gösterdikleri ürün aynı buydu ( Multimedya Link ) şimdi sorum şu -Linkteki alet orjinal mi -Ben bunu farklı bir yerde taktırırsam garanti gider mi Bu durumun avantajları ve dezavantajlarını yazarsanız sevinirim
linkteki orjinal olabilir, ama orjinalden kastınız "hyundai" marka ise hyundai böyle bir ürün tabi ki üretmiyor, başka markalardan alıp takıyor. forumdaki bir konuda buna benzer bir ürü vardu. yurtdışından bununla aynı görünen fakat özellikleri çok daha iyi olan bir model getirtilmişti. fiyatı da 1500-2000 arasıydı. sizin yerinizde olsam dışardan o tip birşey almaya çalışırım. servise 2680 tl vermem. garanti konusu bildiğim kadarıyla sadece teyple alakalı kısmı etkiliyor.
şöyle birşey var , dışarda takdırdığınız zaman elektronik aksağımdan dolayı garanti dışı kalıyor. ben mesela aracıma tüp takdırdım. motor aksamı bakımından garanti dışı kaldı. bu şekilde. Ancak bende dışarıdan taktırcam multimedyayı ve hatta 1bin liraya çok güzel takan ve 3 sene garanti veren bir yer var. ona taktırmayı düşünüyorum. Siz sanırım garantiyi soruyorsunuz, servis dışı takıldığında garanti dışı kalıyor malesef, çok önemlimi ? hevesinize göre değişir.
fiyat çok çekmişler .hyundai şuan daiichi marka takıyor.cihaz vasat ama iş görüyor.bende takdırdım dediğim gibi üst düzey bir beklentiniz yoksa iyi.navigasyon olarak mireo dont panic yazılımı var.netden windows ce uyumlu başka nav. programları kurulabiliyor.ben fiyat olarak geri görüş kamerası dahil 2000 tl verdim.
Arçların orjinal AVN'de Daiichi Windows CE var, ve İGO navigasyon programı kullanuyor ve ses olarak arçtta anfi var AVN kendi ses çıkışlarını kullanmıyor (hoporlör bağlantısı yok) ve gayet kullanışlı.
Bendekide sonradan takılma daiichi ve os olarak windows ce 6 var.hoparlör çıkışı için elite pakete mahsus.sizinkide elite paket.bende netden igo buldum indirdim.