Merhabalar herkese. 2019 model tucson aracim var. multimedia ekrani ikiye bolunmus sekilde sol tarafta surekli harita acik sag tarafta ise radyo-muzik bolumu acik. Sahibinden de bazi ayni paket araclara baktiginda solda harita yerine saat ve tarih mevcut. Ne kadar arastirma yaptiysamda bulamadim. Konu hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olanilir mi acaba. Herkese tesekkurler..(ilk resim yapmak istedigim ikinci resim ise mevcut olan) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yoo bence hic abeste degil aslinda tam sorulacak soru aynen oyle harita surekli acik. Ekrani komple karartmak zorunda kaliyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Setup falan kurcalamak lazım , ara yüzünü bilmediğim için pek yorum yapamayacağım. Arabanız 2019 model gıcır gıcır servise bir danışın.
Zaten ilankarda gormeye baslayinca baya kurcaladim ama bununla ilgili bir ayar bulamadim. Servislerden yardim alacagimi pek sanmiyorum ama yinede sansimi denerim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anahtarsiz calistirma var stop edince ekran kapiyi acana kadar acik kaliyo sonra offline oluyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen oyle bende oyle dusunmustum aslinda dediginiz gibi tekrar kurcalayacagim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mahmut bey cihazın arkasındaki küçük kapağı açıp SD kartı (harita kartını) çıkartman yeterli.Yanliz tamamen çıkartma kart içinde kalsın.bir süre sonra map hatası veriyor.hata verince kartı yuvaya oturtup tekrar basıp yuvada kalacak şekilde tekrar çıkart.kolay gelsin