arkadaşlar i20 için resimdeki tip cam rüzgarlığı arıyorum bence diğer tiplerden daha güzel duruyor.Gören ya da taktıran var mı ? varsa yardımcı olabilir mi ? ("resim alıntıdır")
Bende aldım 1 ay önce. Üzerindeki çift taraflı bant çok adi çıktı. İlk yıkamada bazı tarafları kalktı. Arabadan söktüm. Biraz sonra sanayiye gidip farklı bir yapışkanla taktıracam. Ramazana denk geldi. çift taraflı köpük bantı araçtan ve rüzgarlıktan sökmek çok zordu. Cinnet geçirecektim az daha.görüntü anlamında çok güzel. tavsiye ederim
Her modele göre vardır muhakkak. Bugün silikon + silikonlu çift taraflı bant ile monte ettim. Güzel görünüm oldu
Bu tip ruzgarliklari saglamlastirmak icin 3M in dis cephe bantlari var onlari kullanin... GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Benim de ihtiyacım var ozellikle yağmurlu havalarda camı biraz olsun açmak istiyorum ama getz lere yakısmadıgını dusunuyorum, ondan dolayı almıyorum...
Merhaba; Hyundai Getz aracıma geçen hafta ön ve arkalarına Mugen tipi rüzgarlık taktım. Gerçekten çok farklı ve güzel oldu. Daha önceden Connect ime almıştım, fön makinesi ile ısıtmama rağmen tutmamıştı ve biri yolda düşüp kaybolmuştu. Getze aldığımın bandı çok sağlammış. daha takarken bile şaşırdım. taş gibi anında yapıştı, yerini milim bil oynatamadım. Gittigidiyordan 32.90 a aldım. resimlerini yarın çekebilirsem sizinle paylaşırım.
güzel dururmu diye çok tereddütlerim oldu almadım o yüzden almamıştım ben. Rica etsem ruzgarlıklar takılı vaziyette bir iki resim paylaşırmısınız. Birde aldığınız linkide verirseniz bizlerede faydası olur.
benim rüzgarlık fotosu https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?21508-bu-da-benim-Getz-im&p=481561#post481561