herkese selam öncelikle 2004 accentimvar atikerin kampanyasından yararlanıp gaz taktırmak istiyorum sormak istedigimbirşeyvar gaztakıldıktan sonra bilindigi gibi ruhsata işletip muaynegerekiyoraraç muaynemaltıncıaydagaz ve ruhsat işinişimdi yaptırsam altıncıayda tekrardanmuaynegerekirm
selam arkadaşım ruhsata lpg yi işletmen için zaten muayene yaptırıyorsun.. yaptığın tarihten itibaren 2 yıl geçerlilik süresi vardır. imkanın varsa hemen işlemlerini yaptır. yoksa 6. ayı bekleyipte yaptırabilirsiniz. tabi trafiğe yakalanmamak şartıyla..
slm arac.muayenesi.com dan muayene ile ilgili detaylı bilgi buldum. Yaptırdım ettim deyinceye kadar süre geçer benim bildiğim ruhsata işletmenin falan süreleri var. mart nisanı bulur senin ruhsata işletmen gibi geliyor bana
Ben Lpg nin montajı + muayene + ruhsata işletme + ruhsatın elime geçmesi falan toplam üç gün sürdü.Hepsini de kendim yaptırdım.
hocam yanlış anladın ben kısa sürede olamaz manasında demedim. nasıl olsa muayeneye baya varmış verilen süreleri kullansın manasında dedim. ( lpg takılınca ruhsata şu kadar sürede işletebilirsin olayı var ya)
Evet anladım.Doğru söylüyorsun.Lpg yi taktırıp faturasını kestirirsen eğer 1 ay içerisinde işletme zorunluluğu var.
arkadaşlar aracımın ses sistemini komple değiştirdim. Yani set taktırdım. yeni muayene sistemine göre sorun olurmu? Bilginiz varmı?
Bence sorun olmaz.Adamların elinde 960 civarında kusur listesi vardı.Hepsine bakmıştım ama ses sistemi ile ilgili birşey hatırlamıyorum.
ses ve goruntu bozuklugu olmayacak bıldıgım kadarıyla tesısatta bu sınıfa gırıyorvıze vermıyorlar(emın degılım ama)
file:///C:/Users/Exper/Desktop/ara%C3%A7kusurtablosu13.pdf Burda kusur tablosu var isteyen inceleyebilir.Muayene istasyonundakilerin olur olmaz her söylediğine inanmayın.
Kendi bilgisayarınızdaki bir dosyayı bu şekilde paylaşamazsınız. Öncelikle rapidshare.com gibi bir siteye yüklemeniz ve oradan verilen bağlantıyı buraya kopyalamanız gerekir.
http://www.dosya.tc/ara_kusurtablosu13.pdf.html yeni link bu.araç muayenelerinde kusur tablosu.Burda yazanların dışıda birşey isterseler sizden kabul etmeyin.