Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Muayeneden Geçtim

'Sohbet' forumunda berkan52 tarafından 19 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. berkan52

berkan52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Günlerdir kafamı kurcalıyordu benim düldül geçer mi, kalır mı muayeneden diye malum zamanı geliyodu. Kaç gündür sanayide ordan oraya eksik tamamlamakla uğraştım, farlar ayarlattım, ön takımları kontrol ettirdim, patlak ampüller değiştirdim derken randevu aldım ve bu gün Esenyurt istasyonuna gittim. İlk defa araç muayeneye gittim daha önce hiç gitmemiştim. Forumlarla okuduğum kadarıyla uzun sıralardan falan bahsedilmişti ama randevu sistemi güzel işliyor gibime geldi. 8:30 randevum vardı 8:10'da gittim numara aldım, ücretimi ödedim. Aracımın başına gittim 2 dk sonra ismim okundu. Aracı teslim ettim. 10dk geçti aracımı teslim ettiler. Far ayarı düşük diye (ki önceki akşam yeni ayarlattım ve 2 ayrı yerede gösterdim hani olur ya belki birisi hata yapar diye) hafif kusurla geçirdiler pulu yapıştırdılar. Çevremdekiler bütün günün gitti, sıralarda çok beklersin falan demişlerdi ama ben memnun kaldım. Kalabalık olmasına rağmen bu kadar çabuk halledebileceğimi zannetmiyordum. Çayımı bitirene kadar aracımı almış oldum. Benim düldülde kesin kusur çıkar geçemem diyordum geçince baya bir sevindim. İçimden geldi öyle sizlerle paylaşmak istedim. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

2. atlantis

atlantis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Onur Öz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    İyi kurtulmuşsunuz bari. Ben de bu sene girdim ilk defa. Bende daha fazla sürdü. Yarım saatte filan anca çıktım ama yine de iyiydi. Hafif ukusrlu çıktı. Sis farları filan ayarsızdı. Lastikler biraz sorunluydu. Diğer arabalar takıldı illa ki.

3. berkan52

berkan52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Valla sis farlarına hiç bakmadılar. Açmadılar bile. Sileceklere bakmadılar, stepneye bakmadılar, şöför kemeri dışındakileri ellemediler bile sadece varmı diye baktılar. En ilginç geleni malum bizim Getz'lerdede motor numarası okunamıyor. Adam kaputu açtı baktı etti. Bununla ilgili bir kusur yazmadı normalde hafif kusur olması gerekirken. Ya herif cidden gördü yada bende bir körlük var https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

4. banistercaq

banistercaq Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    geçmiş olsun :)

5. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2-3 tane araç soktum muayeneye istisnasız hepsinde motor numarası okunamıyor yazıyor raporda, halbuki götürmeden bi gün önce de motor kısmını falan yıkatmıştım. Sonatamın farları aşırı yüksek ayarda, haliyle motor numarası ve far ayarı hatasından hafif kusurlu geçmiştim ben de. Geçmiş olsun size de.

6. berkan52

berkan52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkürler ederim. Ben benim aracımda bulamadım motor numarasını, gittim bakmadılar bile. Far ayarı kusurluydu ama bişey demedim, şuana kadar ben farı kusursuz geçene rast gelmedim. Yada ben görmedim henüz.

Bu Sayfayı Paylaş