arkadaşlar öncelikle merhaba. Önümüzdeki ay nasipse muayeneye gireceğim aracımın şu an çok büyük bi sıkıntısı Yok ancak kafama takılan bi durum var. Benim lastikler 4 mevsim ancak bir rivayete göre 4 mevsim lastikle muayeneden kalırmışım sebebi ise kışa denk gelmesiymiş. Sizce bu doğru mu yani başına gelen var mı? Birde lpg tüpünün tarihi okunmuyor ve sanırım sağ ön salıncakta boşluk var araba sağ öne doğru esnediğinde tak tuk şeklinde ses yapıyor bunlar muayenede bana engel çıkartır mı? Yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
Kış lastiği uygulaması 1 aralık - 1 nisan arasında uygulanıyor ve ticari araçları kapsıyor otomobiller için herhangi bi yaptırım yok ayrıca muayenede de kış lastiği olup olmadığına bakılmıyor. LPG tankı tarihi okunmuyor ise sıkıntı büyük çünkü tarihi ve bilgilerin okunmaması ağır kusurdur, muayeneden kalırsınız.. 14.1.26 Lpg/Cng Yakıt Sistemi: Yakıt Tankı üzerindeki bilgiler tespit edilemiyor. Ağır Kusur Salıncaklar ile ilgili de herhangi bi aksilik olacağını sanmam muayene kusurlarında herhangi bi kusur olarak değerlendirilmiyor ancak yinede bi ustaya kontrol ettirmenizde fayda var..
ben bayram haftası muayeneye soktum. 4 lastiğimde en az 5 yıllık 2 si yazlık 2 si dört mevsimlik. bildiğin kabak lastikle girdim..zart zurt patlıyor o derece yani . sorunsuz muayeneden geçtim. salla gir muayeneye bir şey olmaz
O zaman şu lpg işine bi baktırayım ben. Z rotları yeni değiştirdim ama aklıma gelmedi onlar dediğiniz gibi gene bi baktırayım ben bakalım sıkıntı neymiş. Çok sağolun teşekkürler
Ustam bayramdan önce aldım arabayı lastikler iyiydi alırken ön takım ve lpg sıkıntılı diye almıştım sıkıntı ön takımda değil lastiklerde çıktı bende kafam rahat olsun diye 4 tane sıfır lastik aldım oda 4 mevsim aldım aklıma gelmemişti ama madem öyle sıkıntı Yok çok sağolun
Tank ustam ben baktım öyle göz ucuyla tank iyi güzel ama tarih okunmuyor Bi zımpara falan atayım üzerine bakalım okunacak mı?