Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

muayene ve yetkili servis

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda buratos tarafından 1 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. buratos

buratos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu muayene işi canımı çok sıktı 10 gün önce girdi sadece sağ arkada fren değerleri 30 olması gerekmiş 37 çıktı. bildiğimiz ne kadar usta varsa gittim olmadı olmadı. 32 ye düştü bir hafta kullanın tekrar gelin dediler değişen bir şey olmadı. en sonunda kuruçayırlıya gittim önce kontrol için 40*15 dediler sonra balata dediler 50 küsür daha sonra bir parçası yağ kaçırıyor değişmesi lazım dediler 500 lira fiyat istediler.bir tekerdeki sorun için 500 lira çok geldi bir anda yeni aldığım arabadan soğudum satmaya karar verdimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

Düzenleyen : buratos

2. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş geçmiş olsun. adamlar isterse fren değerlerini düşürebiliyorlar. nasıl oluyo dersen adam araç binince elindeki kumanda ile makinaya emir veriyo. o sırda fren pedalına basıyor. çok basma ve az basma ile alakalı. isterse geçirebilir. frenleri yaotırdığına dair belge aldınmı? onu göster. işe yarayan kişiler duydum. önümde tır dorsesi vardı, 8-9 seferde zor geçirdiler. sürekli sonucu sildiler. sonunda az bas, çok bas geçirdiler.

3. enginbagci

enginbagci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bahsettiğiniz değerler tek bir tarafa ait değil, iki teker arasında fark %30 dan daha büyük olamaz. Bir başka konuda ön tekerleklerde %40 değer farkı ciddi bir sorun var demektir tekerleklerde 500 lira gibi yağ kaçıran bir parça olduğunu zannetmiyorum sanırım ana merkezden bahsediyorsunuz ama ne olursa olsun bence aracını bu halde kullanmayın biran önce yaptırmaya çalışın ...

Bahsettiğiniz konu hakkında az basma çok basma diye bir konu değil sonuçta tekerleği durdurana kadar basmak zorunda aynı araç aynı kişi dahi ikinci bir test yaptığında %5 fark çıkması gayet doğaldır sanırım bahsettiniz araç sınırda olduğu için geçirmeye çalışmışlar. Art niyet olduğunu düşünmüyorum. Saygılarımla...

4. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet art niyet yok. fakat çok uğraştılar geçirmek için. araç 1 sefer yanmış ve ikinci muayenesininde son hakkı. ama araç hala fren konsunda sıkıntılıydı ve bu bir tır idi.

5. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Daha bizde girecez bakalım ne olacak bu aralar firenlerde bi sertleşme var ama bakalım

6. buratos

buratos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok şükür bugün şaşmazda iyi bir usta buldum 50 lira tuttu muayeneden de geçtihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

7. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hade bakalım. geçmiş olsun. öenmli olan frenlerin iyi tutması. seni yolda sıkıntıya düşürmesin yeter. araç atos değilmi?

8. buratos

buratos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler evet araç. atos

Düzenleyen : buratos

9. eroglu1977

eroglu1977 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    peki problem nereden kaynaklanıyormuş???

10. buratos

buratos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    traşlama yaptı sapma sıfıra yakın oldu.

Bu Sayfayı Paylaş