Arkadaşlar aracıma lpg montajı yaptıracağım. Ankarada yaptırmak istiyorum. Aracın muayesi 28 Mayısta bitiyor ben Ankaraya 2 haziranda gidebileceğim. Tek bir muayene ücreti ödemek istiyorum. Lpg montajı yapılmadan muayene kontrolü yapılıyor mu? Yani muayene 5-6 gün geçtikten sonra tüpü taktırsam sonra muayeneye götürsem 1 taşla 2 küş vursam muayeneye ayrıca ücret ödemesem olur mu?
oolmaz, önce montaj, fatura ve prooje alınacak, sonra muayneye gidilecek, muayneye gitmeden sızdırmazlık alınacak
Ayrıca muayeneyi geçirdiğiniz her gün için 5 6 lira gecikme zammı ödeyeceksiniz.Bizimki bittikten 1 gün sonra yapıldı 5 lira fazla ödedikhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley21.gif
Muayene süresi dolmasından sonra her ay için cüzi bir faiz oranı var 4-6 lira arasına denk geliyor aylık tahminim. Muayene süresi bittikten 5-6 gün sonra giderseniz bir aya denk gelen faizi ödersiniz. Bu sırada da yakalanmadan tüpünüzü taktırır, projenizi çizdirir, sızdırmazlık raporunuzu alır ve muayeneye gidersiniz, size muayene ücreti+ aşağı yukarı 5tl ye malolmuş olur.
Arkadaşım çok güzel açıklamış 2 haziranda Ankarada isen geldin 3 haziranda lpg takıldı gittin sızdırmazlık aldın ordan muayeneye gidiyorsun 5 tl muayene cezası yani 136+5 tl muayene ücreti ödüyorsun fazladan ödediğin 5tl aylık cezadır günlük değil 28 hazirana kadar süren var yani tabi bir ay içinde 2. kez muayenesiz polise yakalanmakta külfetli olur