SLM ARKADAŞLAR ARACIMIN MUAYENESİ YAKINLAŞMIŞ DURUMDA GEÇEN MUAYANEDE ARACIMDA KISA HÜZMELİ FAR YÖNÜ HATALI DEMİŞTİ BU AYARSIZLIK O ZAMANLAR HAFİF KUSUR OLARAK GEÇMEKTEYDİ ACABA ŞİMDİ PROBLEM ÇIKARIR MI VE BU AYARSIZLIK DÜZELTİLEBİLİYOR MU?
Hala hafif kusur olarak geciyor. Zaten sıfır araca bile bu kusuru yazıyorlar. Merak etmeyin bu konudan sıkıntı çıkmaz.
ben bana yazmamışlardı üstelik ayarı ben yapmıştım ama farları değiştirdikten sonra bir daha onun gibi ayar tutturamadım Acemi şansıydı o heralde.
Illa bisey yazacaklar banada ilk yardim setinin icerigi eksik yazmislardi halbuki acip bakmamisti bile icine ne var diye.Farlar zaten klasik
En son muayene yedek lastik bağlantısı uygun değil diye bir şey yazılmış idi. İşin garip kısmı benim aracım da yedek lastik yok.
Farlara ayar yaptırıp gitsem bile farlar ayarsız diyorlar o yüzden pek önemli değil.. Antalya'da üçkağıtçı birisi de muayene istasyonunun önünde ilkyardım çantası kiralıyor (10 TL'ye).. İlkyardım çantasının bulunmaması da hafif kusur yani muayeneden kalınmıyor..
Muayene öncesi far ayarını yaptırıp ertesi gün gidiyorum sıkıntısız geçiyor, ya yaptırdığınız usta düzgün ayarlamıyor yada muayene görevlisi pek ilgilenmiyor Tapatalk for windows phone