Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

mtv sorunu?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda sarhanos tarafından 23 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar kasımda anahtar teslim nakit olarak aldım 2009 model..
    sivas inoto'dan..
    yalnız 2008 ikinci mtv taksidi ödenmemiş..
    maliyeden borçlu görünüyor..
    ne saçma bir uygulama yazıklar olsun diyorum..
    aradım bayiyi ödeyecez dediler şimdilik birşey yok..
    böyle durumla karşılaşan oldumu? ne yapmam lazım?

2. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    aracı aldığınızda bayi mtv yi ödemez zaten.siz ödersiniz.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

ama bayiyle aranızda anlaşırsanız duruma bağlı olarak bayide ödeyebilirdi.

3. Misafir

Misafir Guest

Yok abi olur'mu öyle şey, ben 5 tane sıfır araç aldım hepsinde'de MTV'si ödenmiş vaziyette makbuzu bana verildi, olmaz öyle şey araç teslim edilirken MTV'si ödenmiş olması gerekir, aracı Kasımda teslim etmişler 2008/2 ödenmiş vaziyette teslim edilmesi lazım, 2008'in 6. ayından itibaren araç satılanın elinde sayılır, MTV anahtar teslim parası içinde dahildir.

4. Misafir

Misafir Guest

Bende geçen yıl tam bugün aldığım aracın mtv makbuzu ödenmişti. Hatta makbuzu banada verdiler. Bugün baktım ödenmemiş görünüyor. Hemen aradım bayiyi. Abi ödedik makbuzu sende. İşlenmemiş görünüyordur hallederiz dediler. Ödenmiş borç, ortada makbuz bile var ama nasıl ödenmemiş görünüyor anlamadım.
    Zaten kıl oldum araçla ilk kez yurtdışına çıkacakken triptik yaptırıyordum. Benim plakam Honda marka motosiklet çıkıyor. Yav sigorta yaptıracam yaptıramıyorum. Deli oldum kaldım sınır kapısında. Sonradan İsviçre sigorta halletti olayı ama geri döndüğümde bayiyi iyi azarlamıştım... Malesef böyle şeyler olabiliyor...

5. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    biz nisanda aldık ocak ayınınkini ödediler ikinci taksidini biz ödedik..

6. Airforce7

Airforce7 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende aracımı ekim 2008 de aldım sıfır olarak. anahtar teslimi. tüm herşeyi bayi ödedi. 1 lira vermedim. aracı aldım çıktım.

keşke ocak taksidinide öedese bayi :))))))

7. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    hocam 2005 senesine kadar öyleydi doğru.2006 dan itibaren mtv yi bayi ödemiyor.zaten fiyat listelerinin altındada bazen yazar fiyata dahil değildir diye.yani bişey olmuş anlattılardı ama hatırlamıyorum böyle bir karar alınmış şirketler ödemiyormuş.fakat anlaşmaya bağlı olarak ödüyorlar kısaca pazarlıkla..yani ödemek zorunda değiller.

8. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    nereleri gezdin raven eraylahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

9. Misafir

Misafir Guest

era_06 hocam, geçen yaz Selanik'e kadar gittim Era ile. Atamızın evini ziyaret ettim...

10. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    vay vay vay,bide biz gitsek keşkehttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

kaç km tam olarak?

11. Misafir

Misafir Guest

İstanbul avrupa yakasındayım ben. Sınıra kadar 220 km. Sınırdan sonra 350 km daha gidince Selanik... Gerçekten güzel şehir. Atamızın evi Türk konsolosluğunun bahçesinde koruma altına alınmış. Çok değişik duygulardı.
    Oradan çıkıp sahile deniz kenarına inmeyi ve rakı balık yapmayı unutma hocam buziki eşliğinde müzikle manyak ediyor adamı...

12. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    benim başımada geldi ödemeyi unutmuş bayi ben söyledim hemen ödediler çok özür dilediler.

13. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Günaydın herkese...
    Bayi size aracı satarken MTV'sini ödemek durumunda yada ödemeyeceğini bildirmek durumundadır. Zira sizden alınan Anahtar Teslim bedelinde aracınızın tüm vergileri + harçları yatırılmlaıdır. Ben 2007 Ağustos 1 itibari ile aldım. Benim de MTV si yatırılmıştı aracın.

14. harunuzun43

harunuzun43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracı aldığın yere git. ve ödendi makbuzunu al. ödemek zorundalar.

15. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aracın plakası çıkmadan öyle bir vergi borcu olmasının imkanı yoktur ben mi yanılıyorum.Acenta da duran plakası çıkmamış bir aracın ancak plakası trafiğe çıktıktan sonraki süreçten itibaren ödenmeye başlar kasımda alınmış bir arabanın ağustos pul borcu nasıl çıkar.Yanlış ise düzeltin ..

16. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    kardeş arabayı sen kasım da almışsın verginin 2. ve son taksiti temmuz 31 itibari ile yatmış olması lazım. sana vergisi yatırılmamış araba satmış olmaları lazım ki bu olacak iş değil. şimdi senin 2. taksiti cezalı durumda zaten. bayi ödemeli

31 temmuzdan önce almış olsan 1. taksiti bayii öder 2. si pazarlıa bağlı.

ben 28 temmuz da arabayı aldım. 1 ağustos trafiğe çıkış. 2 taksitide bayi ödedi 2007 için. ben alalı 3 taksit ödedim. ocak 2008 den bu tarafa
    Düzenleyen : mdx78

17. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    internet vergi dairesinden baktım şimdi borçlu ve cezalı..8 lira ceza ile 288 lira mtv 2. taksit ödenmemiş..
    benim ocakta ödediğm taksit görünüyor sadece..
    anahtar teslim diye aldık ama kanundaki boşluktan olsa gerek mtv yatmadan da plaka çıkarıyorlar demekki...
    bayiyi aradım zaten ödeyeceğiz dediler..

18. Misafir

Misafir Guest

Bazı plakalar daha önceden kullanılıyor olup çeşitli nedenlerle boşa çıkıyor ve tekrar kullanıma açılıyor, size'de böyle bir plaka denk gelmiş olabilir, benim sıfır olarak aldığım 2006 modelaracın plakasına 2005 senesinden ceza geldi firmaya ilettim hallettiler. Yani kanuni boşluktan değilde böyel bir sebepten oabilir, büyük bi ihtimalle plakanız daha önce kullanılıyordu, bana iletirseniz tramerden bakarım.

19. ormanci14

ormanci14 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    6 ocakta 2009 da çıktı benin plaka, hatta mtv ödemyim diye faturayı geç kestler sözde, internetten şimdi baktım 2009/1 ödenmemiş son ödeme 06/02/2009 görünüyo ne iştir yaaa..

20. Misafir

Misafir Guest

Bankaya ödemişlerse işlenmemiş olabilir, elinizde makbuz yok'mu...

Bu Sayfayı Paylaş