Merhaba arkadaşlar yeni katıldım ve problemi sizlere paylaşmak istedim. 28 ağustosta teslim aldığım aracın 2014/2 mtv borcu çıktı bayiyi aradım, halledip sana döneriz dediler dönmediler defalarca.müşteri hizmetlerini aradım, bugün ödenecek dediler 10 gün oldu ses yok, ikigün önce meil attım cevap yok, yalnız bi ayrıntı var,28 ağustos tescil tarihi,29 eylül vergi tarihi.bizim bildiğimiz 1.ay ve7.ay vergi tarihleridir.bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba hoş geldiniz bende 2014 aralık 3 te aldım. Aracı internetten kontrol ettim 4 ocak 2015 son ödeme tarihli 2014/2 vergisi görünüyordu. Size de o şekilde olmus. Bazilari MTV çıkmasın diye yılbaşından sonra tescil ettiriyorlarmis Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
28 Ağustosta alınan (2 Temmuzdan 2 OCAKTAN yukarıda TECİLİ OLAN) aracın MTV vergisi OL-MAZ. Bayi Size ÇAKMIŞ. MTV vergileri OCAK ve TEMMUZ 1 de tahahuk eder. Dolayısı ile 2. Temmuzda yada 2 ocakta alınan aracın mtvsi SİZE AİT OLMAZ 30 HAZİRAN , 31 ARALIK size AİTTİR. Açık ve net sanırım. ORAYA buraya sormayın. KARŞIYA ödetin. Aslında Ödemesi yapılmadan Noter satışı olmaz. VKALET verildiğinden ZOKA YUTULUYOr.
Satış sözleşmeniz deki maddelere göre harekete eder satış acentaları. Kendilerine elinizden geldiğince baskı kurmaya çalışın sallamak ötelemek onların yaptığı en güzel şeylerdir ki sözleşmede açık varsa bu konuda ödemeyi yapmazlar.
Ben bayiyi aradığım da halledeceiz dediler 8 aralıkta baktım odemisler. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sene 187 tek taksit yatırmıştım. Bu sene 206 tl çıkıyor kriz halindeyim.Buda karışıklık olsa keşke.