Kapı araları fabrika çıkışı gibi oldu ️ Sıra geldi parlatmaya Sticker taktık Sonuç... Sent from my iPhone using Tapatalk
Maşallah pek temiz olmus. Kapı aralarını nasıl temizledin basınçlı su ilemi ben genelde öyle yapıyorum ama benzinlik te yapmak zor oluyor
güzel işçilik yanlız bende kapı içleri için bimde satılan güldal yağ çözücü aklımdan geçiyordu bolca sıkıp 10 dakika bekleyip basınçlı su ile hızlı güzel çözüme ulaşılır gibi geliyor yanlız bu işlemden sonra tekrar yağlamak gerekli güzelce kapıları
eline sağlık, çok temiz olmuş. dikkat edin boyaya zarar vermesin, jantlara sıkmıştık biz matlaştırmıştı. gergileri de yağlamak iyi olur.
Ben daha çok Sticker ın altındaki Atkıyı beğendim. Şaka bir yana Aracınızın MaşAllah ı var.Güle güle kullanın.Emre nin de dediği gibi Güzel bir Jant bu arabayı tamamlayacaktır diye düşünüyorum.
Evet arabaya normalde park ettikten sonra bile donup bakan insanım şimdi jantlardan sonra 2 sefer bakıyorum
Elinize sağlık, arkadaşlarında dediği gibi kapı gergilerini gress lemek iyi olur. Zamanla kapı açıp kapatırken gacur gucur sesler çıkarabiliyor. Özellikle sarı rulman gressi iyi seçim olur, kauçuklu önermem çünkü zamanla kuruyp kabuk gibi oluyor.
Sağol kardeşim. Bayburt'luyum. Anne tarafım Trabzon. Doğma büyüme İstanbul Ölümüne TRabzonspor. Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim. Bu sarı rulman gressini nerden temin edebilirim. Yoksa temine gerek yok sanayide halleder mi? Sent from my iPhone using Tapatalk