Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Motorun sağarlaşması

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Turker ERA tarafından 26 Ağustos 2015 tarihinde açılan konu

1. Turker ERA

Turker ERA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    76
    Ad Soyad:
    Turker Ördek
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Merhaba
    Yeni nesil bir BENZİNLİ otomobillerde sürekli sakin kullanımdan dolayı sağırlaşma durumu söz konusumudur. Bir hyundai i20 almak istediğimde sürekli ekonomik kullanma sonucu yani düşük devirde kullanma sonucu motorda güç kaybı veya motorda kurum pislik birikmesi gibi sorunlar ortaya çıkar mı. Dip gazdan uzak sakin bir hayat geciren motor gercek potansiyelini yitiririmi

Ben bu soruları merak ediyorum

2. abeskazali

abeskazali Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    A. BEŞKAZALI
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Teknik olarak durum nedir bilmiyorum ama benim eski aracımda (punto) durum böyleydi. İlk aldığım sahibi de sakin kullanmış aracı sanki gitmiyor gibiydi. Ben yüksek devirli kullandıkça araç sanki açılmaya başlamıştı. Özellikle 2-3 defa uzun yol yapınca baya fark etti.

3. Samuera

Samuera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,284
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Teknik olarak durum nedir ben de bilmiyorum ama babamla arabayı kullanışımız farklıdır arabayı 1 hafta kadar o kullandıktan sonra ben geçince sanki gaz pedalı bir garip geliyor bilemiyorum psikolojikte olabilir

4. berkelantra

berkelantra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    166
    Ad Soyad:
    Berke ÇELİKKAYA
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    benim ustam arabayı devirli kullan yoksa kurum pislik kalıyor motor onları atamıyor sağırlaşıyor dedi, ayrıca motor freni yapmak ve uzun bir yokuştan inerken vitesi düşürüp deviri yüksek tutmak motorun içindeki kurumları atmanın en etkili yollarından biri sık sık yapıyorum ben.

Bu Sayfayı Paylaş