selam arkadaslar aracım hundaı 1.5gls accent 1999 sonu aracı yenı aldım aracda bıses var kafayı yedırtcek bana aracla ılerlerken 60km ve 70km arsında sankı bır boru sesı gıbı ses gelıyor ve sonra yıne 80km de o ses tekrar baslayıp 90da kesılıyor ve rolantıdeyken hafıften dıreksıyona azda olsa tıtreme gelıyor ben buaracdan kuzenımde vardı osenelerde 99larda bu araclar ses dıye bılırdım acayıp moralım bozuldu kafayı yıycem cozemedıler ustalar bazıları motor takasları eskımısdır ondan motor tıtremesı saseden ıcerı bellı devır leer de boru sesı gıbı gelır dıyorlar bılen varsa yardımcı olsun kullalanan varsa bu modelı daha yenı aldım hevesım falan kacdı yada ıstanbul tuzla yada kartal arası bu hundaı lerde meshur ustalasmıs bır yer varsa ban yazınız acılen oraya getıreyım aracımı
https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?25145-Accent-Şanzıman-Defransiyel-Sesi-Hk A.slm kadir bey bu konuyu incelemeni oneririm.Okan arkadaşımızin aracında düşük devirde 1000-2000 arası yavaş giderken bir uğultu var onunda Aks'dan olduğu teşhis edilmis.Sizinkide aks veya şanzıman'dan olabilir.
selamun aleykum the_ game arkadsım benım aracdakı ses oyle bıseykı 4ve 5 cı vıteslerde arac 60km ve 70km ıle 80 ıile 90 km arsında oses gelıyor mesela 90km deyken o ses yok ama ayamı gazdan cekıp ıbre 85ındıyınde sankı bı boru sesı gımı bı tıtreme ıle bırlıkde cıkıyor 80km de kesıyor gaza basıyorum 80km deyken ıbrem 85km de ses devam edıyor 90km cıkınca kesılıyor bırde bunu ben yuksek hızda denedım 130km cıktım ayamı kazdan cektım ınre 90km kadar bısey yok 85ındıyınde hafıf tıtremeyle bırlıkde o ses boru sesı gıbı o ses gelıyor ve tekrar bunu su ekıldede yaptım sansımandanmı acaba dıye 130km cıktım arabayı bosa aldım sadec asfalt sesı geldı sansımandan bıses gelmedı kafayı yedırtcek cuku rahatsıs edıyor aracı 80 ıle 90 arası makul hızda kullanamıyom ya 90 dan yukarı yada 80de asagı