Arkadaşlar bu gün yolda giderken ses fark ettim.Durunca ses yükseliyor.Araba giderken gelmiyordu ya da motorun sesinden duyamadım.Baya fark ettim bu gün.Sorun nedir ? Telefonu motorun arkasına doğru götürdükçe ses netleşiyor...Daha yeni rektefeden çıktı 1 ay oldu.Bu gidişle ben bu arabayı satıcam...
Sanırım lifter sesi hafif gaz verdiğinizde de hızlanması lazım Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Usta anlamış olsa gerek ki çekiciyle bana getir demiş durum ciddi gibi sonucu yazarsanız merakla bekliyoruz
Ustanızın çekiciyle getir demesine dua edin. Başkası olsa getir bakarız falan der Subap lar fena vuruyor. Üst kapağı yolda bırakırdınız. İnşallah kapakta hasar yoktur. Aynı sorundan, 1992 subaru Justy kapak kırdı. Bulamadık aracı hurdaya verdik. Kolay gelsin. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar çekiciyle götürdük.Kontrol ettiler enjektörden yakıt mı ne kaçırıyormuş onu düzelttiler.Yağ akıtıyomuş SIVI CONTA değişti.Motor yağ bakımı gelmiş motor yağı değiştirdiler.Ve bir kaç bir şey daha yapmışlar.Ancak bunlar garanti olduğu için size yansıtmadık dediler.İyi ki de getirmişsiniz dediler.Şuan araçda sorun yok.Usta hararetten ve motor yağı eksik olmasın yeterli gerisi bizde diyor.Bundan sonra bir seste hemen götürüyorum .Rektefenin borcuda daha yeni bitti.Birazdaha kullanıp satmayı düşünüyorum.Aracımın daha 5. ayı.Olacak iş değil.İyi bakamamışlar arabaya.Yaklaşık 1 ayı zaten sanayide geçti. Yapılanlar; SIVI CONTA MOTOR YAĞI İŞÇİLİK 180 TL