Arkadaşlar Merhabalar, ben dün farkettim fakat araçta sürekli yüksek sesle müzik dinlediğimden belki de daha uzun zamandır gelen bi ses olabilir ; özellikle rölantide motordan ya da tam net kestiremediğim bi yerden uğultuyla tır tıt tır diye bi ses geliyo hani şu dizel araçlarda gelen sesin bi versyonu gibi fakat biraz sürtme sesi gibi de geldi bana ne olabilir doğal olarak kestiremeiyorum ki aracım servisten çıkalı bir ay oldu ve çeşitli kayışları değişti acaba bu servis yanlıs bier şey mi yaptı? Ne dersiniz. Teşekkürler şimdiden
bu ses ve buna benzer sesler genelde kayıs aksamından gelır. sası numarasını bı alayım sıstemden nelerı degısmıs bır bakayım. bu sesı arac durdugu yerdemı yoksa seyır halındemı yapıyor ?
Ömer bey ben de öyle tahmin ettim fakat çok bilgi sahibi olmadığım için çıkaramadım direksiyon kayışı değişti bir bir kayış daha değişti fakat yalan olmasın hatırlayamadım şimdi , seyir halindeyken de rölanti de de aynı ses mevcut malesef
bu ses yardımcı tahrık kayıslarından gelıyordur muhtemelen. degıstırdıgınız yere bı gıdın durumu anlatın. kayısın kastırma bılyasını tam oturtamadılarsa bu sesı yapar.