arkadaşlar bi kaç zamandır accent 1.5 crdi aracımda 3000-3500 devirde (benzinli araçta yatak sarmış gibi) farklı (cırr gibi ) bir ses geliyor. devirini geçince ses kayboluyor. tamirciye sordum tam bi cevap alamadım servise gidip tam sorunu öğren öyle bakalım dediler. sizce ne olabilir? yağ değişiminde bor kullanmıştım ondan kaynaklanıyor olabilir mi? yardımlarınızı bekliyorum..
Bu araçlarda turbo var mı acaba,benim net bilgim yok tabi ama aklıma gelen ilk turbo'dan mı kaynaklanıyor sorusu geldi İzzet bey.
evet var hocam vala pompacı arkadaş da öyle dedi turbo olabilir performansına bi bak dedi yokuşlarda kontrol et dedi. ama bana performans düşüklüğü yok gibi geldi ama..
Turboyu kontrol etmenin elbette farklı yöntemleri vardır,forumda ki bilgi sahibi arkadaşlar bu konuda mutlaka yardımcı olabilecektir.
vaktim olursa videosunu bile koymayı düşünüyorum hocam bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşların ilgisini bekliyorum ilginiz için teşekkürler..
Bilgisayara Baglattirip Elektroniksel Bir Arıza Varmi Kontrol Ettirdiniz Mi? Discovery cihazımdan gönderildi
Arkadaşlar merhabalar aracım admire 2005 model aracımın triger setini değiştireli 1 ay bıle olmadı çok fena motor ses veriyor dayanılmaz oldu araç 142000 de daha 100 km hızı geçmeye başladımı motor durmuor yerinde bağırıyor 3000 deviri bıle gecmeden yapıyor bunu gaz da da aynı benzinde de debriyaj değişeli 16000 km oldu daha
Aracın sentesini düzgün yapamamışlar kısa ca triger seti düzgün takılmamış . ustayım diyen o ustaya tekrar götür aracı durumu anlat
Götürdüm yok bi sıkıntı dedi ama arkadaşlar çünkü son bi ayda arabada baska değişen bir parça olmadı tamam bir kez daha gideyim konusalım arkadaşlar çok tesekkürlet