2009 model 1.4 team eram var 35.500 km de araç boşta çalışırken ilginç bir uğltu geliyor, Edremitte bulunan servise gittim servis şarz dinamosunu dinledi normal br ses dedi. Burhaniye sanayisinde bir ustaya götürdüm şarz dinamosunda hiçbir sorun olmadığını söyledi fakat uğultu birtürlü tespit edilemedi. Birkaç gün öce ışıkta beklerken direksiyonu hafif sağa sola çeviriyordum birden direksiyon hareket edince sesin bi ara kesildiğini garkettim, servise tekrar gittim fakat sesin normal bi motor sesi olduğu konusunda ısrar ettiler ama ses beni uyuz ediyor duymamak için araca biner binmez müzik açıyorum yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim teşekkürler.:RpS_sad:
direksiyn u sag sola cevirdiginde ses qeliyor ise her hangi bi yıkamıcıya qit direksiyonu tam sag yaparak rot baslarınn direksiyon kutusunun üstüne tazzikli su tuttur aynı sekilde sol tarafa yaptırırsan gecer diye tahmin ediyorm ..Bendede vardı o sesin aynısı o sekilde yaparak kurtulmustum ..
amcamın getzinde olmuştu oda 45000 km de her tarafa gitti fakat arızayı bulamadı servise gitti motor kulağını değiştiler geçti . bir dene istersen aynı sorunlar vardı dalgalı yolda uğultu sesi gelir ama nerdeyse hiç ses çıkmaz ama ses vardır, birde sabah çalışırken ses gelir ilk önce sanki uğultu gibi