Merhaba değerli forum üyeleri aracım 98 1.5 gls şöyle bi sıkıntım var aracımı aldığım zamandan beri motordan boğuk bir ses geliyor manifold kısmından geliyor genelde bu ses sanki egzoz patlakmış gibi bir ses bu sesin sebebi nedir ayrıca bu üzerinde ecfı yazan parça nedir ne işe yarar ses ordan da geliyor olabilir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Katalitik konvektör ün içi daha önce den dağılmış ise içini boşaltmış olabilirler buda motor bölümünden extra patlak egzoz sesine benzer bir ses çıkarır, bahsettiğiniz parça ise enjeksiyon sistemine aittir motor için gerekli olan havayı dört koldan silindirlerin içine aktarır. HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım hocam peki bu durumun araca bi zararı olur mu çekiş yakıt vs. bugun usta bana manifoldun değişmesi gerektiğini söyledi nasıl çözebiliriz acaba bu sorunu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onu da bi kontrol ettireyim hocam ama geçen klima fanı değiştirirken onu da bi kontrol etmiştik herhangi kırık çatlak vs. bişey göremedim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi