Accent Era 1.4 67000 km de olan Lpgli aracıma Bor Power kullanmayı düşünüyorum. Kullanan var mı Arkadaşlar?Tavsiye eder misiniz? Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
Bu km deki araca hiç gerek yok. Forumda arama yaparsanız bir cok görüş var google arama yaparsaniz bir cok yerde kullananlar psikolojik olarak faydası olduğunu söylüyor. Ben sirket aracında denedim. Ses biraz azaldı gibi sanki ama bu da psikolojik olabilir. imla hatası Tapatalk yüzünden
Ben eski aracımda kullandım. Faydasını gördüysemde farkettirmedi. Ses azalmadı, yakıt değişmedi. Karar sizin
bildiğim yanılıyorsam düzeltin bitmiş motorlara koyuyorlar . sağlam motora koyupta motoru kitleyen bir kaç kişide biliyoruz tamircide tanıştığımız .. bu km deki bir araca hiç gereksiz bence yinede karar sizin
hocam daha km niz cok düşük bence hiç gerek yok soyle 150-200 binleri bir devirin allahın izniyle o zaman kullanırsınız.
ölmek üzere olan motora son çare olarak konuluyor o tip katkılar piston ile silindir arasında segmanlarda ve krank yataklarında aşınan yerleri çamur gibi sıvayıp doldursun motor biraz daha gitsin hesabı, bizim nesil motorları bozuyor, yağ lambasını yakabiliyor, ince yağlama deliklerini tıkayabiliyor. Babam 12 beygirlik tek silindirli pancar motora bor katkısı koydu ve motoru çöpe attık. Onu bile bozdu daha eski nesil hangi motora konulacaksa bu?