Araç accent era 1.5 crd vgt 150 900 km de bakımı yeni yapıldı(yağ, ve filitreler kücük bakim yani ) arabayı 148 bin km de aldık ilk aldığımızdan farklı bi ses var motorda sebebi nedir ? 2500 dede ıslık sesi geliyor vites yükseltince düzeliyor sebebi nedir ? Allah tekerinizi düz bastırsın!
Uzaktan gelen ambulans siren seside derler, ıslık seside. Turbodan kaynaklı sestir. Ki bazen turbo bileşen horumlarının kelepçelerinun olduğu kısımdanda hava kaçırma ihtimali olabiliyor bu sese neden ama düşük bi ihtimal.
motor yeme diyince aklıma neler geldi. birden bire olduysa urbonun hortumalrınıda kontrol etttir turbo 1 günde ötmeye başlamaz
Aynisi bendede oldu turboda problem 2 hafta once 1400tl ye yaptirdim ses gitti duzeldi GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
turbo ile ilgili düzgün bir konu başlığı açalımmı .Tecrübeli abilerimiz bilgilerini paylaşırlarsa sorun yaşayan arkadaşlarda sorunlarını belki iyi bir bilgi kaynağımız olur
Sifirina servis 4000 dedi yan sanayisine 2750 dedi ben sanayide biraz arastirma yaptim ustasini buldum benim turbonun revizyonuna 1300 dedi elinde sifir varmis istersen aractan cikan turboyu alirim 1400 e onu takarim dedi bende sifir taktirdim simdiye kadar bir problem cikmadi çok şükür GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Form yoneticileri arkadaslarimiz nasil uygun gorurlerse acilir konu hem bir başlık altında toplanir guzel olur GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet kardeşim era ucuzmu ? Ahhh ahhhh nerdeeee eranin en cabuk ariza veren tek parcasi turbo bilincli kullanmak cok onemli hiz yapmicaksin ustanin dedigi bir soz var bu araclarinda turbo problemi yasamak istemiyorsan ihdiyar gibi kullanicaksin sakin kullanicaksin 2500 deviri gecmeden vites deyistirceksin dedi GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu mesajdan 1 gün sonra turbo kırdım. 2800 e yetkili servisten aldım turboyu 5 taksit. 5600 demişti ilk fiyata Sanırım iyi pazarlık ettik
http://www.otoyedekparcahavuzu.com/HYUNDAI-TURBO-SARJ,PR-2759.html abi mesela şöyle bi link buldum bunlar yan sanayimidir yada çıkma gibi bişeymişdir
doğru abi gerat. rasgele çıktı bu garetlarada internette bir sürü fiyat var 1300-1700 vs gibi rakamlar ama çakma garetmidir vs anlayamadım