merhaba ben aracımda 10- 40 castrol magnatec yag aldım 3 ay once yag degısımı oldu fıltrede degıstı... dun bayram donusu eve gelırken bı ıstasyonda yakıt alırken pompacı kontrol ettı yagı ve bıtmıs L ıbresının orada yag sevısesı... motora zarar verecegını soyledı ve 15-40 yag ekledı 1 lıtre baska yag yokmus onda... bı zararı olur mu bunun ve araba neden bu kadar yag yaktı anlam veremedım ??<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
yok ısım vermeyelım ayıp olur ama shell degıl kardes<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
tsk ederım ersın hem bu neden 3 ay ıcınde bu kadar yag eksıltmıs olabılır sence ? ınce yag koydurdugum ıcın olabılır mı ? benım kafm orayada cok takıldı<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
evet yagını ve suyunu her yer kontrol edıyor abı kayserıde.. sızın oralarda nasıl kı<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
gerek var bızler sureklı ısımız gucumuzle ugrastıgımız ıcın arabaya zaman kalmıyor dogru bı hızmet bencede... dun o yag farkedılmese daha buyuk sorunlara yol acabılırdıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif gaan <div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> <div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> Düzenleyen : nafi3838
serdar abı bılıyoruz bızde sıcakken bakılmayacagını ben gaz aldım bır depo nerden baksan 10 dakıkada o doldu o sure boyunca motor sogumustur o ıslemlerden sonra bakıyorlar zaten hemen stop edıncede bakmıyorlar cilizde kazma degıl adamlar heralde <div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
arac su anda 179 bın km de ersın ve 3 ay ıcınde 3 bın km yaptı toplam..<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
Konulan yağın bi zararı olmaz. Hem 1 litre koymuş, hemde 20/50 falan koymamış.. Soğuk-sıcak motor konusunda arkadaşlar haklı...Yağ seviyesi, en uygun olarak 6-8 saat dinlenmiş, yağın en ince kısımlarının aşağıya, kartere inmiş hali bakılarak kontrol edilir..Mesela sabahları.... Yöntem ise, çubuğu çek, temiz bir beze sil, sonra tekrar daldır kontrol et şeklinde..
her harıkarda yag eksıltıyo zatn olan bızım 80 e oldu kalıtelı yag koyak dedık pısman ettı ne bılek bunun boyle yapacagını...<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">