S.a arkadaslar aracin motor yagina baktim. Asagidaki resimdeki gibi rengi ve seviyesi iyimidir. Yanliz yag degisimi 130500 de arac suan uzun yollarla cabucak 133400 km de yagini enson 7 nci ayda degistim. LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir sorun görünmüyor. 12 ayda bir yada kullandığın yağ sentetikse 15000 km kullanabilirsin bu durum zor şartlarda 7500 km düşüyor. Sentetik olmayan yada yarı sentetik yağlar 10000 km zor şartlarda 5000 km kadar işini görür.
Yag castrol magnetec yari sentetik 10/40 15 bin ideal diyosunuz yani peki uzerine yag eklememe gerek var mi acaba cok az eksiltti 13 bin km de LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok dun aksam kapatmistim bu olcum ikindileyin . 1 litre ayni yagdan koysammi. LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracın yağ seviyesi üst limitin birazcık üstünde sorun yaratır mı tahliye gerekirse nasıl yapabilirim GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.3 getz daha önce ne kullanılmış bilmiyorum ancak castrol 5w40 yağ koyduktan sonra geçenlerde uzun yolda baya bir şıkıştırdım şimdi silindir kapak contasından yağ sızdırıyor... Ne olmuş olabilir
Cevap için teşekkürler... Ancak kaçak külbütör contasından değil silindir kapak contasından kaçırıyor... Karşıda durunca sağ köşeden kaçırıyor. Örnek Resimde kırmızı ile işaretlediğim yerden...
Yeni koydugunuz yag eski yag tarafindanolusturulan faydali kurumlari cosmus kisa vadede cozum icin conta degisecek yada bekleyeceksin belki yeni yag kurum olusturup sizintiyi kesebilir bir ihtimal