Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Motor Yağ kaçırması ve Oto Teyp

'Accent Forum - Club' forumunda kaan20 tarafından 2 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. kaan20

kaan20 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Kaan
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Silecek suyu koymak için kaputu açmıştım.
    Motorda taze gözüken yağ gördüm.

Contada pek bir şey yoktu. 10tl ye alıp ustaya değiştirttim. Motor yıkama yaptırdım. Sonucu bekliyorum. Kullandıkça belki durum belli olur.

Motor yıkanınca motorun sesi değişti https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

Düzenleyen : kaan20

2. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Üst kapak contasından terleme yapmaya başlamış büyük bir ihtimal ile sertleşmiş ve çatlamalar oluşmaya başlamıştır değiştirin yenisiyle düzelir teyp konusunda'da tercihinizi pioneer dan yana kullanmanızı tavsiyeederim

3. vukuatkamil

vukuatkamil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    siz benim arabadaki yağ kaçaklarını görseniz inanamazsınız. zaten hyundailerin kronik hastalığıdır yağın terleme yapması.. benim anlamadığım şaldır şaldır yağ terletiyor ama hiç yağ eksiltmiyor??? enterasan :) bu arada usb li teyp alırsanız yollarda çok rahat edersiniz. cd ile uğraşmak kaldı..

4. kaan20

kaan20 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Kaan
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Conta değişecek sanırım. önceden olmuyordu bu kadar baya var. Ben fazla zorluyorum motoru ondan olabilir mi ?

Bindiğim zaman illa 5-6bin devir arasını sık görüyor. Araba gitmiyor çünkü motor zayıf. Yaz ayıyla beraber normal mi bilemem.

Teyp için kararsızım. hoparlör değiştirmeyeceğim için normal bi şey arıyorum sorun yapmayacak ilk yorumu yazan arkadaş pioneer demiş ama onlar da bütçemin 2katı. üstüne bir de adam gibi hoparlörler almak lazım. 500 filan gider. ben sadece teyp değiştireceğim o kadar. fazla bi şey beklemiyorum ama böyle de olmuyor. teyp açmıyorum artık full kapalı. dinlenmiyor o şekilde. ses sanki telefondan geliyormus gibi oluyor.

5. metege

metege Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Geçn ay hyundai serviste üst kapak ontasını değiştirttim bende
    95 tl dediler ıvır zıvırla 120 TL'yi buldu..
    Özellikle balata spreyi istemediğinizi belirtin..
    Yada iş bitince gözünüzün önünde yaptırın.. Laf olsun diye 25-30 TL balata işlemini yapmadan parasını alıyorlar

6. kaan20

kaan20 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Kaan
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Yetkili servis yağlı kazığı. 35tl işçilik 15tl conta. taş çatlasa 60tl tutar. İyi bir usta bulduktan sonra. geçen başka model aracı arkadaşım yaptırmış 50e.

Zaten balatalar yeni bakıldı. özel serviste yaptırdım. sprey filan sıktı.

servise gidersem toplu gideceğim. conta-ön diskler- otomatik şan. yağı.
    maddi durum şu anda el vermiyor. En kısa zamanda bunları halletmeye çalışacağım. teyp konusunda kararsızım. Maddi durum da az. goldmaster alsam hoparlör filan değiştirmem. Pioneer alınırsa bi de hoparlörler değişmeli filan...

Bu Sayfayı Paylaş